POTVRĐENO VANREDNO UBACIVANJE U ELITU: Šok-bomba produkcije, Janjuš se večeras vraća?!

Autor:

Zadruga

12.01.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija je potvrdila da večeras neko ulazi u Elitu, svi sumnjaju na Janjuša!

POTVRĐENO VANREDNO UBACIVANJE U ELITU: Šok-bomba produkcije, Janjuš se večeras vraća?!

Foto: pink.rs

Petak je dan u rijalitiju koji je predviđen za emisiju "Pitanje novinara". Učesnici rijalitija tad moraju da odgovaraju pripadnicima sedme sile na žestoka pitanja i opravdaju sve ono što su radili u prethodnoj nedelji. 

Međutim, produkcija televizije Pink danas je izmenila plan i program, pa će pre emisije u Belu kuću da se useli neki novi takmičar. 

Još uvek nije zvanično potvrđeno ko će večeras biti vanredno ubačen, ali se na društvenim mrežama spekuliše da je u pitanju neko od bivših zadrugara, koji su tokom boravka u prethodnim rijalitijima imali jako burno takmičenje i ko može da totano poremeti nekog od aktuelnih stanara u Šimanovcima. 

Veliki šef neretko iznenadi ukućane, pa je tako nedavno u Elitu ušao Anđelo Ranković, koji je izazvao totalnu pometnju, a mnogi odnosi u kući su se poremetili, upravo njegovim ulaskom u rijaliti. Ušao u vezu sa Anitom Stanojlović, pa pokazao njeno pravo lice.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Vanredno ubacivanje

 

Korisnici društvenih mreža nagađaju ko bi mogao biti novi učesnik Elite i koga će takmičari večeras ugledati na vratima Bele kuće, s obzirom da očekuju samo i isključivo obraćanje sedme sile. Podsetimo, Marko Janjušević Janjuš je nedavno napustio takmičenje, nakon smrti rođenog brata, pa su neki od komentara da se upravo on večeras vraća.

Iako su mnogi mislili da će Stefan Karić u jednom momentu ući u rijaliti, njegov otac, Osman, otkrio je zašto do toga neće doći:

- On se zaljubio. Samo iz tog razloga nije ušao. Skoro je nešto bio neki raskid u pitanju, posvađali su se bili, pa smo se nadali da će, eto, za Novu godinu ući. E, onda se pomirio sa njom, igrom slučaja. Ja Stefana ne mogu ni da branim, ni da ga kudim, on je moj sin. Pravio je greške, ne mogu da kažem, pravio je probleme, znate i sami, ali bih voleo i sad da uđe u "Elitu" - dodao je Osman, te istakao da je Stefanu devojka zabranila učestvovanje u rijalitiju.

- Devojka ga stisla kad su se pomirili... Ne znam šta je bolje, da l' to što se pomirio ili to što nije ušao u rijaliti...Videćemo još! Možda se dogovori sa devojkom, pa i uđe tamo ovih poslednjih šest meseci - istakao je Karić za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading