BRAČNI PAR ULAZI U ELITU: Otkrivamo - zbog NJIH će se večeras "GORETI" Šimanovci!

Autor:

Zadruga

25.12.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras će se u "Elitu" useliti poznati bračni par!

BRAČNI PAR ULAZI U ELITU: Otkrivamo - zbog NJIH će se večeras "GORETI" Šimanovci!

Foto: Shutterstock, Pixabay.com

Televizija Pink izdala je zvanično saopštenje, te otkrila da će se večeras u "Elitu" useliti dvoje učesnika i to jedan bračni par. Kako su najavili, ono su izuzetno poznati i popularni, a njihov ulazak izazvaće "tektonski poremećaj" Šimanovcima.

Vanredno ubacivanje desiće se pre emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", a voditeljka Ana Radulović je sinoć najavila da će ulazak sve promeniti.

Republika

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

- Dobro veče, dragi gleadoci! Kao što znate, večeras neće biti izbacivanja, a isto tako znate da decemebar još nije gotov. Mi smo vam obećali da će u decembru biti razna iznenađenja, a ja ću vam odmah na samom početku emisije reći da vas sutra očekuje, ne znam ni kako bih rekla, ali ogromno iznenađenje i da će goreti Balkan, pored toga što će Milan Milošević raditi pretres nedelje sa ukućanima. Goreće Balkan zbog ovog ubacivanja - saopštila je Ana Radulović sinoć na početku emisije.

Na društvenim mrežama su već krenule spekulacije o tome koji bi ovo bračni par mogao biti. Kako je Pink najavio da je u pitanju poznati bračni par, gledaoci ovog rijalitija su odmah posumnjali na neke od bivših rijaliti učesnika - Lunu Đogani i Marka Miljkovića, Maju i Alena Hadrovića, Radu i Radeta Vasića, Jelenu i Mladena Vuletića...

Međutim, najveće su šanse da u "Elitu" uđu Jelena i Ivan Marinković ili Divna i Marko DNK. Jelena je sinoć gostovala u emisiji "Pitam za druga".

Republika

Foto: RED TV Printscreen

Jelena i Ivan Marinković

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Snezana

25.12.2023 14:50

Ni jedan od ovih parova ne moze nista poremetiti. Jedino Car i Aleks da udju to bi bio stvarno potres. Ovi svi ostali su mlaki i nebitni.

Ta

25.12.2023 19:20

@Snezana - Tačno, samo bi Car izazvao potres i bilo bi zabavno gledati reakcije nekih elitara. Povratak zla i pakosti (od njega beže i njegova deca ) uz podršku "metle" (tako je zovu neki gledaoci ) će nastaviti sa "pilanjem" i govorancijom od pola sata po emisiji pa moram menjati kanal. Nadam se da će ga ipak Miljana ponekad utišati i preslušati a najviše bi se obradovao ulasku Marije Kulić Tada bi zaista "gorilo" i mnogi bi bili nemi.