IZNENADNI PREKID EMISIJE, OBEZBEĐENJE ULETELO U BELU KUĆU: Miljana kao furija krenula na Bebicu, nastala totalna pometnja!

Autor:

Zadruga

12.01.2024

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica je na sve načine pokušavao da isprovocira Miljanu, obezbeđenje sprečilo ozbiljniji okršaj.

IZNENADNI PREKID EMISIJE, OBEZBEĐENJE ULETELO U BELU KUĆU: Miljana kao furija krenula na Bebicu, nastala totalna pometnja!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćnje emisije "Gledanje snimaka", došlo je do novog, potpuno neočekivanog okršaja između Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice, koji je isprozivao njenu majku, Mariju Kulić, koja mu je nekada bila najveća podrška.

Bebica je rekao da zna šta sve Marija priča za njega i kako ga komentariše u spoljnom svetu, te da je odlučio da joj vrati duplo. Krenuo je sa gnusnim uvredama, a onda je skočila Miljana i počela da viče iz petnih žila, a kada se spustila na bivšeg dečka, kao furija, doletelo je obezbeđenje, kako ne bi došlo do ozbiljnjeg sukoba.

Macanović je neprestano provocirao i branio Ivana Marinkovića, a Miljana je bila sve žustrija, pa je zgrabila i flašu, kako bi ga gađala, što je obezbeđenje, naravno sprečilo. Potom se Kulićeva smirila i zažalila što je dozvolila Bebici da je isprovocira:

 

- Neće jedno go*no smrdljivo da komentartiše mene i moju majku, kod koje je živeo dve godine - rekla je Miljana.

- Tvoja mama go*nara - vikao je Bebica, a onda je Miljana krenula na njega.

- On nije imao gde da živi, mi smo ga prijavili kod komišinice na adresu, jer ga je majka odjavila. On je loš čovek kojeg smo mi hranili - rekla je Miljana.

- Samo kada ja izađem, oni su lagali i izmišljali sve i svašta. Oni bre ne pričaju jedno sa drugim i ovo što je Ivan rekao je istina, a da ne pominjemo to što su zvali Miljana Vračevića na rođendan. Željko je stalno želeo da ide kod Ivana - rekao je Bebica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading