DAO SAM JOJ 4300 EVRA DA BI SE DROGIRALA: Isplivala šok prepiska Asmina i Aneline majke, pale TEŠKE OPTUŽBE!

Autor:

Zadruga

11.01.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se rat dve porodice!

DAO SAM JOJ 4300 EVRA DA BI SE DROGIRALA: Isplivala šok prepiska Asmina i Aneline majke, pale TEŠKE OPTUŽBE!

Foto: printscreen/facebook, ST/Dragan Kadić

Od kada je Aneli Ahmić zakoračila u svet rijalitija, javnost je bila svedok brojnih kontroverzi vezanih za njen odnos sa bivšim partnerom, Asminom Durdžićem. Nakon privremenog smirivanja situacije, nova prepiska koja je procurila u javnost ponovo je podgrejala interesovanje medija i javnosti.

Asmin Durdžić optužio je Aneli da je koristila hiljade evra koje joj je dao kako bi kupovala narkotike, tvrdeći čak da je tri puta bila klinički mrtva zbog uzimanja nedozvoljenih supstanci. Ova teška optužba izazvala je burne reakcije, posebno kada je prepiska između Aneline majke, Jasmine Ahmić, i Asmina dospela u javnost preko domaćeg medija.

Anelin bivši partner nije birao reči, optužujući je da je ostavljala svoju porodicu gladnu i odlazila sa drugim muškarcem na nekoliko dana, ostavljajući majku da se brine o njima. Jasmina je oštro uzvratila, obećavajući da će Aneli odmah podneti tužbu, istovremeno izražavajući šok zbog Asminovih tvrdnji.

Republika

Foto: TV Pink

Asmin Surdžić i Aneli Ahmić

- Ja sam njoj prošli mesec dao 4.300 evra, da bi se drogirala. Ostavila si ih same, gladne, otišla sa njim 3 dana, taj slikar što te crtao... Aneli je morala ići da prosi kifle u pekari - poručivao je Asmin.

- Sram te bilo. Ona će tužiti odmah, bolje ne pravi probleme - poručivala je Jasmina.

- Meni nije samo jasno da ti kao majka to podržavaš i kažeš da je normalno, a tri puta ti je bila klinički mrtva u Sarajevu zbog droge - navodio je on.

- Srami se, 'ajde ne piši mi - pisala je Jasmina, sudeći po porukama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading