BIVŠI ZADRUGAR ODUSTAO OD ELITE: Bio je na razgovoru, a onda hitno promenio odluku!

Autor:

Zadruga

10.01.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njegovom ulasku se dugo spekulisalo, a sad se konačno oglasio!

BIVŠI ZADRUGAR ODUSTAO OD ELITE: Bio je na razgovoru, a onda hitno promenio odluku!

Foto: Ilustracija

Mikica Bojanić, sin poznatog pevača Miloša Bojanića, postao je prepoznatljivo lice nakon svog učešća u rijalitiju Zadruga prošle sezone. Publika ga je zavolela kako zbog njegovog pevačkog talenta, koji je nasledio od oca, tako i zbog njegove uloge komentatora i učesnika rijaliti igara. Međutim, ove sezone Mikica nije bio prisutan u rijalitiju, a sada je otkrio razloge zašto je odlučio da se povuče.

- Išao sam na razgovore za Elitu, ali imao sam obaveza što sa majkom, što sa najmlađim sinom koji ima autizam. Stizale su inekcije iz Japana koje je on morao da primi, a ja sam morao da budem tu prisutan sa ženom. Nisam mogao da je ostavim da ona to radi sama. Oni su mi ponudili da uđem odmah u rijaliti, ali nisam to mogao zbog ovih razloga. Sada kada je prošlo već 6 meseci nekako sam se i odvikao. Čisto sumnjam da bih sada ušao - rekao je Bojanić za Kurir.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Mikica Bojanić

Podsećajući na svoje učešće u prethodnoj sezoni, Mikica je istakao da je ostao u dobrim odnosima sa nekoliko cimera, posebno sa Markom Janjuševićem Janjušem. Ovo prijateljstvo je bilo od velikog značaja, posebno nakon što je Janjuš doživeo porodičnu tragediju. Mikica je bio uz njega pružajući mu podršku u teškim trenucima.

S obzirom na proteklih šest meseci od kako nije bio u rijalitiju, Mikica je istakao da se polako navikava na život van te medijske forme. Izrazio je sumnju da bi se sada ponovo odlučio da uđe u rijaliti, sugerišući da je vreme provedeno van televizijskih kamera doprinelo promeni njegovog stava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading