NA TAKMIČARKU ELITE BAČENA CRNA MAGIJA: Majka nakon rijalitija je vodi u MANASTIR da je sveštenici spasu ćerku od ZLA!

Autor:

Zadruga

10.01.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka takmičarke u šoku zbog ćerkinog ponašanje u rijalitiju ,,Elita".

NA TAKMIČARKU ELITE BAČENA CRNA MAGIJA: Majka nakon rijalitija je vodi u MANASTIR da je sveštenici spasu ćerku od ZLA!

Foto: shutterstock

Anđela Šparavalo, takmičarka popularnog rijaliti programa "Elite", privukla je pažnju javnosti svojim upečatljivim nastupom i harizmom, ali iza njenog javnog lika krije se priča koja je izazvala mnogo pažnje i spekulacija.

Naime, njena majka, koja brine kod kuće, izrazila je zabrinutost zbog navodnog bacanja crne magije na Anđelu, što je izazvalo strepnju i nelagodu kako u porodici tako i među fanovima rijalitija.

- Anđelina majka je stvarno u šoku, kako sam čula, strahuje da je na njenu ćerku bačeno nešto đavolje, jer ovo nije njeno normalno ponašanje, ovako ne može da se ponaša neko ko je do juče imao potpuni drugačiji život. Majka će morati da je vodi u crkvu, kod sveštenika nekog, da se vidi šta joj se desilo. Porodica je stvarno razočarana u nju zbog svega - ispričao je izvor za Republiku. 


Majka takmičarke Anđele Šparavalo izrazila je zabrinutost zbog navodnog bacanja crne magije na svoju ćerku. Ova priča izazvala je veliku pažnju među javnošću i fanovima popularnog rijaliti programa "Elite".

Foto: E Stock

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

 


Majka je istakla da je duboko zabrinuta za sigurnost i dobrobit svoje ćerke Anđele, te da je u stalnom strahu zbog negativne energije koja je navodno usmerena ka njoj. Ova neobična situacija izazvala je mnogo spekulacija i različitih reakcija, kako među fanovima, tako i u samom rijaliti programu.

Pored ovog neobičnog događaja, Anđela je takođe privukla pažnju javnosti svojom vezom sa devojkom Bojanom Pavlović. Njihova veza izazvala je brojne komentare i reakcije, ali je Anđela hrabro stala u odbranu svoje ljubavi.

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

 


Nakon izlaska iz rijalitija, Anđela planira da vodi svoju devojku Bojanu kod sveštenika kako bi ih osvestao i uverila se da su zaštićene od negativne energije koja ih okružuje. Ova odluka izazvala je različite komentare i reakcije među fanovima, ali je Anđela odlučna u svojoj nameri da zaštiti svoju vezu i svoju ljubav od svih prepreka.

Ova priča i dalje privlači pažnju javnosti, a Anđela Šparavalo hrabro se suočava sa izazovima i spekulacijama, istrajavajući u svojoj ljubavi i brinući se o svom duhovnom blagostanju. Njen hrabar stav i odlučnost privlače simpatije mnogih, dok istovremeno izazivaju različite reakcije u javnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading