BOJANA PAVLOVIĆ IMALA VRELU AKCIJU SA MAJKOM TAKMIČARKE ELITE: Skandal trese Šimanovce, otkriveni svi ŠOK DETALJI afere pre rijalitija!

Autor:

Zadruga

10.01.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena velika šok tajna o majci učesnice ,,Elite".

BOJANA PAVLOVIĆ IMALA VRELU AKCIJU SA MAJKOM TAKMIČARKE ELITE: Skandal trese Šimanovce, otkriveni svi ŠOK DETALJI afere pre rijalitija!

Foto: www.youtube.com/Zadruga Official

Takmičari rijalitija ,,Elita" Bojana Pavlović i Slađa Lazić Poršelina se i dalje peckaju i vređaju nasred Bele kuće, a reči koje su jedna drugoj uputile, bile su krajnje teške.

Naime, Bojana je odlučila da isprovocira, kao što i inače već danima pokušava, te je istakla da je imala aferu sa majkom takmičarke, Slađe Lazić, sa kojom je već danima bila u sukobu. Ono što je Slađu iznerviralo, jeste što je Bojana vređala dete Aneli Ahmić, te je udarila na njene kako ona kaže komplekse. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić

 

- Vi ste postali moji fanatici i ti, i svi! Vi ste moji fanatici, ja ovde imam svoje fanatike! Marš folirantu jedan! Ljubila sam se sa tvojom majkom, ona ima želudačnu kiselinu , pa su mi zato žuti zubi, ajde klošaru - rekla je Bojana.

- Psuješ Aneli dete, ti si to malopre rekla! Ti si meni rekla da nisi loš čovek, daj mi argument!? Ti si duboko nesrećna, nemaš ko da ti dođe na Božić, gde ti je sestra, prebila si neku devojku u gej klubu to si i sama rekla. Znači još si i nasilnica. Jel si svoju devojku prebila? Imaš kompleks što nisi muško, zato nosiš bokserice, ja ću da ti pomognem da promeniš pol. Oćeš da te vodim u Tursku da ti ugradim penis - rekla je Slađa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić i Bojana Pavlović svađa

 

- Ovde bi vas sve prebila, sve bolesnike, jer ste degenerici, nikada ni jedan lek nisam popila, nemam šta da se raspravljam sa tobom ti nemaš inteligenciju da se nosiš sa mnom - rekla je Bojana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading