PRELEPI PRIZORI: Sinhronizovani vatromet u čast Dana Republike Srpske i Beograda!

Autor:

Vesti

09.01.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinhronizovani vatromet u čast Dana Republike Srpske i Beograda

PRELEPI PRIZORI: Sinhronizovani vatromet u čast Dana Republike Srpske i Beograda!

Foto: FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/ nr


Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, postigli su dogovor o organizaciji sinhronizovanog vatrometa u 20 sati u svim gradovima Republike Srpske i u Beogradu. Ova spektakularna manifestacija predstavljaće završetak proslave rođendana Republike Srpske, koja se ove godine obeležava pod sloganom "Simbol slobode". Iz Kabineta predsednika Republike Srpske potvrđeno je da će vatromet biti centralni deo obeležavanja ovog značajnog datuma.

 


**Najveća proslava do sada**

Proslava Dana Republike Srpske ove godine predstavljaće najspektakularniju do sada. Slogan "Simbol slobode" naglašava važnost i simbolično značenje ovog događaja, a sinhronizovani vatromet u više gradova dodatno će učiniti ovu proslavu nezaboravnom.

 


**Značaj sinhronizovanog vatrometa**

Sinhronizovani vatromet u 20 sati u svim gradovima Republike Srpske i u Beogradu predstavljaće jedinstveni spektakl koji će okupiti građane i odati počast Danu Republike Srpske. Ova inicijativa dodatno jača veze između Republike Srpske i Srbije, te naglašava zajedništvo i složnost u obeležavanju istorijskih i kulturnih događaja.

 

Foto: Printscreen/Tanjug/live

Vatromet u Banjaluci

 


**Podrška građana i završetak proslave**

Građani Republike Srpske i Beograda će imati priliku da uživaju u sinhronizovanom vatrometu, čime će manifestacija dobiti poseban emotivni i simbolički naboj. Ovaj događaj označiće zvanični završetak proslave rođendana Republike Srpske, ostavljajući snažan utisak i sećanje na ovu nesvakidašnju proslavu.

Navedeni događaj predstavlja jedinstvenu priliku za građane Republike Srpske i Beograda da se zajedno raduju i obeleže Dan Republike Srpske na spektakularan način. Sinhronizovani vatromet sa više lokacija istovremeno će stvoriti nezaboravan prizor koji će ostati u sećanju svih prisutnih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (21)

Loading
Zora

09.01.2024 20:43

Veze Republike Srbije i Republike Srpske su jače nego ikada!

Dada

09.01.2024 20:45

Vučić još jednom pokazao koliko mu je stalo do svog naroda i koliko brine, gde god oni bili

Anastasija

09.01.2024 20:46

Divno je videti kako se obeležava Dan Republike Srpske na tako spektakularan način.

Biserka

09.01.2024 20:47

Vatromet će svakako obogatiti proslavu i učiniti je nezaboravnom za sve građane Republike Srpske i Beograda.