BIVŠA ZADRUGARKA RASKRINKALA GORUĆU TEMU ELITE: Zbog ovoga je Anita postala FAVORIT u narodu!

Autor:

Zadruga

09.01.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogima ne bi bilo svejedno kad bi čuli ove reči!

BIVŠA ZADRUGARKA RASKRINKALA GORUĆU TEMU ELITE: Zbog ovoga je Anita postala FAVORIT u narodu!

Foto: printscreen/RTVPink

Poslednjih nedelja, odnos između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša u rijalitiju "Elita" izazvao je veliku pažnju javnosti. Ovaj kontroverzni par privukao je mnogo pažnje svojim žestokim sukobima i izjavama, što je navelo mnoge da se zapitaju šta će se dalje dešavati.

Bivša zadrugarka Ermina Pašović, osoba koja je u prošlosti bila bliska sa Nenadom Aleksićem Ša, nedavno se oglasila povodom njihovog odnosa. 

Nek su živi i zdravi - poručila je Ermina.

Pored toga, Pašovićeva se osvrnula i na Anitu Stanojlović, istaknutu učesnicu rijalitija, koja je nedavno iznenadila mnoge osvojivši 90 posto glasova publike za opstanak u "Eliti", ali i pobedom od strane publike na "Elitoviziji" kad je pokupila SMS nagradu.

Sto se tice 90% glasova prepostavljala sam i očekivala još više iskreno nakon onog ludila. Od svadbe su Anitu - Matora, Đedović i ostali napravili uspešno žrtvom da njihovim postupcima i ogovaranjem u vešeraju, već je tad bilo vidljivo… Da se publika složila na Anitinu stranu, jer nisu Đedovićeve uvrede tolerisali, a Matorino ponašanje… Tako se dame i gospodo prave favoriti - poručila je za Pink.rs Ermina.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Ermina Pašović, Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović

Inače, u Beloj kući takmičari komentarišu kako su Anđelo Ranković i Anita u ljubavnoj vezi samo zarad podrške naroda i kako ta ljubavna priča neće potrajati ni do kraja rijalitija, a pogotovo ne kad se isti završi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Leeloo

09.01.2024 13:22

Kako da nije favorit naroda,ako je tako onda niko ne razumije ucenje hriscanstva .Promiskuitetna lezbejka koja prema datoj situaciji i interesu se prebacuje od lezbejke do strejt djevojke ,sa 16 godina zatrudnjela.Bas je sve kako hriscanstvo uci,jeste ali malo morgen sve oko te cure je grijeh i onaj ko je podrzava jer je negativan primjer mladim djevojkama

dušanka

09.01.2024 13:48

AKO JE TAKO, ONDA JE OVAJ NAROD POTPUNO VAN PAMETI...ŠIZOFRENIČARKA I PROMISKUITETNA OSOBA, PRI TOM KARAKTERNO ZLA, PUNA MRŽNJE, KOMPLEKSA, NIKAKVA MAJKA, NIKAKAV ČOVEK...SVE U SVEMU ĐAVO U OBLIKU ŽENE, SLUČAJ ZA PSIHIJATRA...GRICKA NOKTE, PUŠI KAO SUMANUTA...DA JE NE POŽELIŠ U KOMŠILUKU...ĐEDOVIĆ JE SVE U PRAVU...