NOVI DETALJI SA SVADBE MATORE I ANITE RASKRINKANI: Afera trese Elitu, zbog OVE ISTINE produkcija menja tok rijalitija!

Autor:

Zadruga

19.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović sve obelodanila!

NOVI DETALJI SA SVADBE MATORE I ANITE RASKRINKANI: Afera trese Elitu, zbog OVE ISTINE produkcija menja tok rijalitija!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Pixabay.com

U poslednje vreme, rijaliti "Elita" je ponovo u centru pažnje zbog šokantnih optužbi. Anita Stanojlović, još uvek zakonita supruga Jovane Tomić Matora, iznela je niz tvrdnji na račun Sandre Rešić i Ermine Pašović, optužujući ih da su bile u vezi sa reperom Vukom Mobom u isto vreme. Ova priča je izazvala veliku pažnju kako ukućana, tako i fanova rijalitija.

Podsetimo, Anita Stanojlović je prevarila svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru sa Mateom Carom, što je dovelo do odluke o razvodu. Nakon što je Anđelo ušao u rijaliti, Anita je postala sve bliskija sa njim, izazivajući dodatnu tenziju u odnosu sa Matorom.

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Sandra Rešić, Vuk Mob, Anita Stanojlović

 


Anita nije krila svoja osećanja prema Anđelu, priznajući da je osetila "energiju i strast na prvi pogled". Istakla je da je u nekim trenucima čak i zaljubljena, iako je svesna da je možda prerano za takve emocije. Ova iskrenost izazvala je dodatnu pažnju javnosti i postala tema brojnih rasprava.

Snimak na kom Anita iznosi optužbe odmah je postao predmet rasprave na društvenim mrežama, gde su fanovi "Zadruge" žustro komentarisali novonastalu situaciju. Rasprave o tajnim vezama i skandalima ne jenjavaju, a reakcije javnosti su podeljene.

 

 

- S obzirom šta sam saznala na svadbi. Da su bile valjda u isto vreme sa istim dečkom, da je, valjda, Sandra otišla kod Vuka Moba, a Ermina je u to vreme bila sa njim. Viđali su se, ali ne znam da su se je*ali. Ermina mi je pričala da je bila kod Vuka, spavala, da je Sandra za to znala, ali je bila sa njim. Ne znam da li su imali odnose. Ermina je bila prva sa njim, po njenoj priči. Nisu pričale zbog toga - iznela je javno Anita, dok je Matora potvrdila da zna da Ermina i Sandra nisu pričale, ali je istakla da ne zna ništa o tome.

Ove nove optužbe i tajne veze dodatno su zakomplikovale odnose među učesnicima rijalitija "Zadruga". Javnost sa nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj događaja, dok se fanovi i dalje aktivno uključuju u rasprave o novonastalim skandalima.

- Osetila sam neku energiju i strast na prvi pogled. U nekim trenucima mogu da kažem da sam se zaljubila, a prerano je. U nekim trenucima razmišljam da nije inat, a opet mi daje neke signale. Verujem da mi muškarci pričaju iz kompleksa prema njemu da sam mu inat. On je ušao i poremetio sve. Fizički je skroz kako treba, ali taj pogled i osmeh. Pogledom mi kaže sve što ne može rečima. Nije on kao ja, ja sam napadnija, ali mi pogledom kaže - rekla je Anita jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
A ha, ha...

19.12.2023 21:58

Ma da li je ovo moguće, krenula i Ermina u osvajanje Vuka Moba nakon niza aktuelnih mladih pevačica koje su mislile da će uz njega i njihova karijera malo "skočiti". I beše kod nekih kratko 0sve (i ljubav sa Vukom i karijera ). Šta mu je Ermina pevala? Rešićka kao da je poludela u izbotu partnera, ona bi trebalo da ume bolje i pametnije. Anita će celo to "prijateljsko jato" da dođe "glave" kad bude počela iznosi sve šta je videla i šta joj je Matora poverila. Đedović je svestan svega, bira reči o Aniti, daje joj srednji budžet već treći put a vidi se da strepi kad će Anita početi pričati. Prvi će saznati Anđelo a Đedović je svestan i toga pa i Anđelo ne doživljava sve one ružne reči koje mu je Đedović uputio pre 2 sezone. Bit će još mnogo priče i svađe. Zato i jeste a ha, ha, ha ... Čekamo!

Pfffffff

20.12.2023 13:04

Jeftin način da i one uđu u rijaliti