ANĐELO IMA KECA U RUKAVU: Matoroj sprema sa Anitom TOTALNO UNIŠTENJE, u sve je umešana i Sandra Rešić!

Autor:

Zadruga

16.12.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranković otkrio da zna tajnu koja će promeniti tok rijalitija kad se u "Eliti" sazna za to!

ANĐELO IMA KECA U RUKAVU: Matoroj sprema sa Anitom TOTALNO UNIŠTENJE, u sve je umešana i Sandra Rešić!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Dragan Kadić

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" osamili su se na garnituri i razgovarali o problemima koje je prethodnih godima imao sa Jovanom Tomić Matorom i zajedničkim prijateljima. Anita se prvo šokirala kad je od Anđela šula da je Nenad Aleskić Ša podržavao njegovu vezu sa Sanjom Stanković, nakon čega je Ranković otkrio da zna mnogo tajni i da očekuje hipotetičko pitanje o Sandri Rešić i Matoroj koje će promeniti mnogo stvari. 

- Mića mi je rekao da je Ša podržavao tvoju vezu sa Sanjom, kad nije pričao sa Jovanom - rekla je Anita. 

- Da, podržavao je. Mi smo ovde bili zajedno, raskinuli smo posle pet dana. Ja sam raskinuo jer mi je bilo teško da gledam Matoru i što je najgore na kraju se posvađam sa Sanjom i baš mi je krivo što se tako desilo. Sanja je 100 puta bolji čovek od Matore. Za MC Aleks je sram bilo, folirant. Meni je počela za MC Aleks da priča da nemamo komunikaciju, bio sam tad psihički loše i rekao sam joj da mi se više ne obraća... Ona je mislila zbog Sanje da želim nešto sa njom, mene nije zanimlo. Kul devojka, pričali smo, ali me nije zanimalo - objašnjavao je Anđelo Aniti. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković


- Ona je meni rto predstavila kao da ste se poj*bali - dodala je Stanojlovićeva. 

- Ma folirant bre... Ja sam skapirao kad sam izašao da je ona folirant koji je sve to pravio. Meni je bilo loše, povraćao sam od muke, bio u depresiji, a meni je rekla da ćemo napolju noramlno da blejimo i da će sve da prođe - rekao je Ranković. 


- Ja sam ispratila tebe i Sandru, kako ste se smuvali i da si ti raskinuo kad ste izašli. Spomenula je ona tebe u Crnoj Gori kad smo bili. Ti ni ne znaš šta ja sve znam - otkrila je Anita, a onda je Anđelo rekao da jedva čeka pitanje koje će uništiti Sandru i Matoru. 

- Jao, pusti me nje. Sve divni drugari. Videćeš tek, biće jedno hipotetičko pitanje za Sandru i Matoru, ja ne želim da pričam, ali jedva čekam pitanje. Ona nikome nije drug, sve drugare koje je imala i njega je isto, a i on nju. Tako isto i Ša - nastavio je Ranković. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading