VELIKO PRIZNANJE MARKA MARKOVIĆA: Ova stvar mu je SMETALA u "Zadruzi", a sada konačno UŽIVA!

Autor:

Zadruga

08.01.2024

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marković otvorio dušu na najradosniji hrišćanski praznik!

VELIKO PRIZNANJE MARKA MARKOVIĆA: Ova stvar mu je SMETALA u "Zadruzi", a sada konačno UŽIVA!

Foto: Vladimir Lukic

Marko Marković

Bivši zadrugar Marko Marković poštuje običaje, a najomiljeniji praznik mu je upravo Božić, koji voli da provede u krugu porodice. Marko je otkrio kako ga je proveo i koji su mu omiljeni trenuci, te priznao da li mu je prošla godina bila uspešna.

- Pa jeste kad sve saberem i oduzmem bila je uspešna i mogu da kažem da sam zadovoljan, ali umnogome uspeh zavisi od isključivo nas samih, koliko sebe damo za to nešto i koliko na sebi radimo, dobrim delom i jeste kako sam poželeo. Bogu hvala - rekao je Marko, pa progovorio o običajima kojih se pridržava:

- Prvenstveno postim svaki post pa i Božićni. Badnji dan sa bratom i ocem idemo pre zore da beremo badnjake, tu je uvek skromna posna trpeza kako i dolikuje za Badnji dan, uveče nalažemo Badnjak ispred kuće tradicionalno i sedi se pored ognjišta sa porodicom. Božićno jutro idemo na liturgiju i pričešćujemo se, lomi se česnica i sve po običajima. Mogu da kažem da su za mene to neprocenjivi momenti provedeni sa porodicom - dodao je on, pa otkrio da li je nekome oprostio nešto na Božić.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Marko Marković

- Slažem se, hrišćanski je praštati, ali ja nemam nešto puno nekome da oprostim, a i ako imam, ne čekam Božić, već to uradim kad osetim da treba - priznao je on za "Pink.rs".

On je otkrio i po čemu se ovi praznici razlikuju od onih prošle godine.

- Razlikuje se i te kako, prošle godine sam bio u "Zadruzi" okružen ljudima koje prvi put u životu vidim, a ove godine sa mojim najmilijim ljudima, sa mojom porodicom - ispričao je on.

Kako važi verovanje da ono što se radi na Božić, radiće se cele godine, Marko je otkrio šta će, a šta neće raditi.

- Pa iskren da budem, onakav sam kakav sam svaki dan, a ono što sigurno neću raditi, to je biti neraspoložen ili se svađati sa nekim, a radiću samo ono sto me ispunjava i raduje naravno - zaključio je on za gorepomenuti medij.

Republika

Foto: Vladimir Lukic

Marko Marković u našem novogodišnjem studiju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading