HIT SCENA IZ ZADRUGE KRUŽI INTERNETOM: Ova čestitka za Božić se ne zaboravlja ni dan-danas!

Autor:

Zadruga

07.01.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić izabrao je ovu hit scenu iz Zadruge, kako bi fanovima čestitao praznik.

HIT SCENA IZ ZADRUGE KRUŽI INTERNETOM: Ova čestitka za Božić se ne zaboravlja ni dan-danas!

Foto: Shuttestock

Bivši zadrugar, Stefan Karić, prisetio se zanimljive situacija iz Zadruge, u kojoj je boravio, koja se dogodila upravo na Božić, pa je podelio sa fanovima na Instagramu, kako bi ih nasmejao.

Naime, on je ćaskao sa zadrugarima, kada je poželeo svima srećan Božić, a odgovor Marije Kulić nasmejao je sve ukućane, kao i gledaoce rijalitija:

- Hristos se rodi - poručio je Stefan Karić Mariji.

- Zaista se rodi - uzvratila je Marija.

- Ovo nikad nisam čuo. Ti si Bog - smejao se Karić.

 

Ukućani su se smejali Marijinom odgovoru, a ova scena ubrzo se postala viralna, pa se prosleđuje putem društvenih mreža i dan-danas. Karić je ovo iskoristio, kako bi svima čestitao Božić i nasmejao brojne pratioce na Instagramu.

Podsetimo, Osman Karić nedavno je otkrio javnosti da je njegov sin, Stefan, trebao da uđe u rijaliti "Elitu". Međutim, zbog ljubavne veze sa devojkom, Stefan je odustao od ulaska u rijaliti šou. Osman je istakao da bi voleo da Stefan ipak uđe u "Elitu", ali da je njegova devojka zabranila učestvovanje u rijalitiju.

- On se zaljubio. Samo iz tog razloga nije ušao. Skoro je nešto bio neki raskid u pitanju, posvađali su se bili, pa smo se nadali da će, eto, za Novu godinu ući. E, onda se pomirio sa njom, igrom slučaja. Ja Stefana ne mogu ni da branim, ni da ga kudim, on je moj sin. Pravio je greške, ne mogu da kažem, pravio je probleme, znate i sami, ali bih voleo i sad da uđe u "Elitu" - rekao je Osman, te istakao da je Stefanu devojka zabranila učestvovanje u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nadica

07.01.2024 19:17

Ne razumem, neznalice, šta je ovde smešno! Zaista ili vaistinu je ista stvar!!!