ŠOKIRAĆETE SE KAD VIDITE U ČIJI JE KREVET USKOČILA MILJANA KULIĆ: Ne može da podnese Badnje veče i Božić bez Zole (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada su se najstrašnije pljuvale, a sada dele postelju!

ŠOKIRAĆETE SE KAD VIDITE U ČIJI JE KREVET USKOČILA MILJANA KULIĆ: Ne može da podnese Badnje veče i Božić bez Zole (FOTO)

Foto: Pink

Otkako je Lazar Čolić Zola samoinicijalno napustio "Elitu" zbog čega je diskvalifikovan, Miljana Kulić samuje u Beloj kući.

Republika

Foto: Printskrin

Miljana Kulić zaspala u krevetu Slađe Poršeline

Međutim, kako bez Zolandera provodi Badnje veče i Božić, praznicima u kojima je prošle godine uživala sa njim na Rajskom ostrvu, on joj sada do te mere nedostaje da je uskočila u krevet njegove bivše ljubavnice Slađane Lazić.

Iako ju je nazivala i kurvom, jer je bila u šemi sa njenim Zolom, sa kojim je posećivala i čuveno etno selo, poznato po tome što su zadrugari u njemu orgijali tokom leta, očito da joj je sada odjednom dobra. Miksi je izgleda rešila da u njenoj blizini nađe utehu, pošto su obe bile sa istim muškarcem.

Inače, Slađa Poršelina je baš nedavno komentarisala svoj odnos sa Miljanom.

Sa Miljanom imam toplo-hladno odnos i nikad ne znam na čemu sam sa njom. Naša situacija je trenutno dobra, lepo se slažemo, ali opet ne znam kad će da kaže nešto za mene, kao što sam sinoć čula da me je provukla da sam Zolina ku*va. Ona je jedina koja mi je u životu rekla da sam ku*va za lovu. Većina ljudi nije bila iskrena prema tebi, smatram da te se plaše da im se ne nakačiš na vrat. Niko ne želi budalu za vratom - rekla je Lazićka tada, dok je Kulićka i sama sebi bila smešna zbog toga: 

Ja znam da mi se smeju ptice na grani kad sam rekla da si ku*va i da se je*eš za novac!

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Lazar Čolić Zola bio i sa Miljanom Kulić i sa Slađanom Lazić

Podsećanja radi, Slađa i Zola su se krajem "Zadruge 6" muvali, pa su po izlasku bili u šemi i napolju. U "Eliti", dok je Čolić još boravio u Beloj kući, imali su korektan drugarski odnos. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading