MATORA NAŠLA ANITINE TANGICE KOD ANĐELA: Ovo je PAKLENI PLAN koji se sprema za Tomićevu!

Autor:

Zadruga

06.01.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora spremna na diskvalifikaciju!

MATORA NAŠLA ANITINE TANGICE KOD ANĐELA: Ovo je PAKLENI PLAN koji se sprema za Tomićevu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku nedavne emisije "Gledanje snimaka", gledaoci su bili svedoci iznenadnog sukoba između dve učesnice, Jovane Tomić Matora i Anite Stanojlović. Nakon prikazanog video klipa, voditeljka Ivana Šopić je dala reč akterima kako bi izneli svoje viđenje situacije.

Jovana Tomić Matora je izrazila svoje nezadovoljstvo situacijom, ističući da je pokušala da mirno reši sukob sa Anitom, ali da je osećala nelagodu zbog zajedničkog presvlačenja. Navela je da je odvojila svoje stvari kako bi izbegla neprijatnost, te da je bila šokirana Anitinim ponašanjem.

Foto: printscreen/RTVPink

Jovana Tomić Matora

 

- Najmirnije sam je pozvala da razdvojimo stvari, jer neću da se svo troje presvlačimo jedno pored drugog. Moja greška je što sam je uopšte pozvala. Ja sam svoje stvari odvojila i to je to. Bilo mi je neugodno da se presvlačimo tamo zajedno. Ide moja pidžama, pa Anđelov mantil, pa njene tangice. To mi je bilo suludo da vidim. Ne znam kako joj to nije smetalo, nego namerno hoće. Bilo prošlo. Ja definitivno u njenom pogledu vidim mržnju, a ništa joj nisam uradila. Kao da je sve radila na silu - govorila je Matora. 


Anita Stanojlović je, s druge strane, iznela svoje viđenje situacije, optužujući Matoru za fizički napad na nju. Izjavila je da je bila primorana na takve postupke zbog Matorinog ponašanja, te da očekuje dalje probleme u njihovom odnosu.

- Najmanje što sam mogla da uradim je da je pljunem, nakon što me je udraila par puta. Ona je uvek plakala nad sobom, nikada se nije pokajala. Ja znam šta me tek čeka ovde, ide na sve samo da me diskvalifikuje - nastavile je Tomićeva. 

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 


Marko Marinković, takođe učesnik emisije, dao je svoj komentar na situaciju, ističući Anitin nedostatak ljubavi i emocionalne potpore. Izneo je svoje zapažanje o Anitinim emotivnim vezama sa drugim učesnicima, naglašavajući njen nedostatak zadovoljstva i pažnje.

Očekujemo da će dalji razvoj događaja doneti nove preokrete i zaplete, te da će učesnici pronaći način da reše svoje nesuglasice. Sledimo sa pažnjom ovu intrigantnu situaciju u popularnoj emisiji

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading