PITANJE KOJE MU NE IZLAZI IZ GLAVE! Janjuš zapomaže na sav glas za preminulim bratom, želi da zna samo jedno!

Autor:

Zadruga

03.01.2024

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš postavlja pokojnom bratu Mihailu jedno pitanje, želi da zna šta se dogodilo.

PITANJE KOJE MU NE IZLAZI IZ GLAVE! Janjuš zapomaže na sav glas za preminulim bratom, želi da zna samo jedno!

Foto: republika

Marko Janušević Janjuš danima ne dolazi sebi, nakon šokantnog saznanja da mu se rođeni brat Mihailo Janjušević ubio u stanu u Beogradu, gde je sam živeo. Koliko je voleo svog brata i koliko je bio vezan za njega govori i činjenica da se seća svakog detalja iz njihovog detinjstva.

Janjuš se svakodnevno priseća pokojnog brata, Mihaila, pa je objavio novu fotografiju, iz porodičnog albuma, a opis ispod slama srce.

Zadrugara izjeda kajanje, zbog činjenice da godinama nije razgovarao sa mlađim bratom, koji je sebi oduzeo život, a ovo pitanje će mu zauvek ostati u glavi:

- Jao, zašto, zašto, zašto - napisao je Janjuš, uz porodičnu fotografiju, na kojoj je i njegov pokojni brat, Mihailo.

 

 

Podećamo, Mihailo Janjušević (27), najmlađi rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra 2023. godine, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Tužna povorka je od porodične kuće tačno u podne tada krenula ka groblju, a Janjuševa majka Desanka i otac Predrag bili su potpuno skrhani bolom.

Inače, Janjuš je napustio Elitu, kada mu je produkcija saopštila da je njegov mlađi brat izvršio samoubistvo, a Aneli Ahmić ni ne sluti šta se dogodilo, pa je danas objasnila kako joj se Janjuš javio u snu, zbog čega se veoma potresla i više ne može da podnese dan u rijalitiju bez njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading