JEZIVI DETALJI FIZIČKOG OBRAČUNA TARE I DANILA SE KRIJU KAO ZMIJA NOGE: Advokat drži Raičevića pod kontrolom, evo šta će se dogoditi sa DETETOM!

Autor:

Zabava

20.05.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilo Raičević otkriva šta se krije iza raskida sa Tarom Simov!

JEZIVI DETALJI FIZIČKOG OBRAČUNA TARE I DANILA SE KRIJU KAO ZMIJA NOGE: Advokat drži Raičevića pod kontrolom, evo šta će se dogoditi sa DETETOM!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, instagram.com/dallyraich, printscreen

Bivša zadrugarka Tara Simov i njen nevenčani suprug Danilo Raičević nedavno su prekinuli svoju vezu, što je rezultiralo žučnom raspravom između njih dvoje. Tara je istakla da je Danilo bio agresivan prema njoj, dok se Danilo do sada nije oglašavao za medije.

Prvi put za medije, Danilo je progovorio o trenutnoj situaciji između njega i njegove bivše devojke. On je izjavio da postoji dogovor da se o njihovom odnosu ne priča javno, te da će se pridržavati tog dogovora. Takođe je naglasio da neće izgovoriti ništa loše o Tari, ističući da je to bio dogovor koji neće prekršiti.

Republika

Foto: ATAImages, Printscreen

Tara Simov i Danilo Raičević

 

- Postoji dogovor da se o tome ne priča ništa, sve najlepše mislim o majci svog deteta i takođe joj želim sve najlepše. To je dogovor koji neću kršiti i ne pričam o tome, tu se podvlači crta i tu je kraj - rekao je Danilo i otkrio da kao ni prošli put nikada ništa loše neće izgovoriti javno o Tari.

- Nisam ništa loše izgovorio prethodni put o mojoj bivšoj devojci, a neću ni sad.

O mnogim situacijama koje su iza njih, Danilo je vešto ćutao zbog dogovora koji ima sa advokatom.

- Tu je postavljena neka granica i neki dogovor između nekoliko ljudi i zaista ne smem da kršim to i to je epilog cele priče - zaključuje Danilo.

Iz ovog odnosa bivša rijaliti učesnica i on imaju sina Nikolaja, a Danilo ističe da će dete i dalje biti podjednako i kod majke i kod oca.

- Naravno, dete je i kod mene koliko i kod nje, to je normalno. Biološki je normalno da dete bude sa majkom i u svakom aspektu je to bitno posebno kada je malo dete u pitanju. Kada poraste tu je bitna muška figura i muški uticaj, a sada to treba ovako da bude. Prvenstveno bi bio neprijatelj svom detetu kada bih hteo da ga odvojim od majke. To je poenta cele priče - kaže on i ističe da će sinu prirediti slavlje povodom prvog rođendana.

- Uskoro će sin godinu dana, biće jedno gala slavlje koje želim da napravim zbog njega da on kada vidi jednog dana kaže “hvala mama i tata, divni ste“. Zbog njega mi je samo krivo što je ovo otišlo u tom smeru.

Pored ovoga tokom skandala, na mrežama su se pojavile i brojne prepiske Tare Simov i Danilove porodice, ali on je sa svojim roditeljima u odličnim odnosima.

- To je bezuslovna veza, roditelji neraskidivo vole dete. Moj otac mi mnogo pomaže i niko nikada me neće voleti kao on. Mi imamo tenzičan odnos jer smo drugačiji, totalno drugi “film“ što se tiče pogleda na život. Koliko god se mi raspravljali i svađali uvek na kraju dana kažem da me niko neće voleti koliko me voli taj čovek - rekao je Danilo za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading