TAKI STRAHUJE ZA MAJIN ŽIVOT, UNAJMLJUJE JOJ OBEZBEĐENJE: Čeka je pakao nakon izlaska iz Elite, policija umešana u sve! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković za Republiku otkriva ko mu radi o glavi i šta će sačekati Maju po izlasku iz rijalitija.

TAKI STRAHUJE ZA MAJIN ŽIVOT, UNAJMLJUJE JOJ OBEZBEĐENJE: Čeka je pakao nakon izlaska iz Elite, policija umešana u sve! (VIDEO)

Foto: Dragan Kadic

Iako nije učesnike "Elite", Taki Marinković je svakodnevno prisutan u medijima i svako njegovo pojavljivanje izazove burne reakcije. Nedavno mu je zapaljen i uništen automobil, a odmah nakon što je sebi obezbedio drugi, dogodilo mu se slično, zbog čega je zabrinut za svoju bezbednost.

Taki je za Republiku i gledaoce sumirao utiske i otkrio zbog čega mu je 2023. godina bila loša i šta mu je promenilo život. Ćerka Maja, koja sada boravi u rijalitiju, mu je "ostavila"  dve karte za Dubai i planirali da ih iskoristi u 2024.

Republika

Foto: Dragan Kadic

Taki Marinković

 

 2023. godina mi je bila loša, iskreno, ostao sam bez oca, pa sada ovo, prvo mi je uništen automobil, a sada su mi skinute tablice, ne znam šta mogu da očekujem, prijavio sam sve odmah policiji. Maji se ovako nešto nije dešavalo dok je bila van rijalitija, ali moraću da joj unajmim obezbeđenje ili tako nešto kad izađe - priznaje Taki za Republiku.

Upitali smo Takija da li postoji mogućnost da u narednoj godini stane na ludi kamen, a on nam je otkrio da je nedavno raskinuo zbog ljubomore:

- Svi znate da sam bio u vezi dugo, ali je ona bila previše ljubomorna i morali smo da prekinemo, sve joj je smetalo. Žena, koja bi bila pored mene, mora da razume i isprati moj stil života, ovo je sve šoubiznis, ja znam da mnogima smeta kako ja živim, ali vidite na mojim storijima, samo se nokti vide... Štitim i sebe i njih - prokomentarisao je Marinković.

Takođe je otkrio da sve ljude u rijalitiju trenutno gleda kao Majinu konkurenciju, te da se neće ni sa kim pozdraviti, ukoliko bude ušao u Elitu, a pokloni za njegovu mezimicu su spremni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading