POSLEDNJE FOTKE TAKIJA MARINKOVIĆA PRE NAPADA: Nije ni slutio da će doći do INCIDENTA! (GALERIJU)

Autor:

Zadruga

22.12.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac učesnice "Elite" uživao na proslavi bivše zadrugarke, a onda je doživeo veliku neprijatnost!

POSLEDNJE FOTKE TAKIJA MARINKOVIĆA PRE NAPADA: Nije ni slutio da će doći do INCIDENTA! (GALERIJU)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Taki Marinković

Kako je Republika prva pisala danas, Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković, doživeo je veliku neprijatnost, zbog čega se obratio nadležnim organima. Naime, Taki je primetio da su mu skinute tablice sa novog automobila, a kako je uplašen za svoju bezbednost, slučaj je prijavio nadležnim organima.

- Skinuli su mi tablice sa novih kola, plašim se za sigurnost. Plašim se da me ne ubiju. Sinoć sam bio na rođendanu kod Milice Kemez, kad sam se vratio i izveo psa, primetio sam da su mi skinuli tablice. Prijavio sam slučaj policiji, mislim da mi je ovo poslednja opomena - rekao je Taki za Republiku danas.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Taki Marinković i novi auto

Pre nego što je doživeo neprijatnost, Taki je uživao na rođendanu voditeljke i bivše zadrugarke Milice Kemez. Ona je organizovala proslavu svog 29. rođendan u jednom prestoničkom lokalu, a u nastavku možete videti kako je taki uživao.

Taki je pozirao sa slavljenicom, uživao u hrani koju je kupila, kao i u društvu zlatara Nebojše Bojovića.

Inače, Kemezova je za rođendan od Bore Santane dobila majmuna.

- Dobila sam pravog bebu majmuna za rođendan od Bore i poručio mi je da ja njemu sledeće godine poklonim bebu, to je njegova želja. Pripitomiću ga, još uvek se plaši, još uvek ga nisam ni u ruke uzela, nadam se da ćemo se lepo združiti. Mnogo je skupo majmunče, a Bora mi je pored toga stavio još jednu milku u kovertu - dodala je Kemezova za "Telegraf".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, shutterstock

Milica Kemez

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading