VEČERAS "IZBIJA RAT" U BELOJ KUĆI: Otkriveno ko je nova učesnica Elite, Matoroj će se SLOŠITI!

Autor:

Zadruga

22.12.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko večeras ulazi u Belu kuću, Matora će prebledeti kad je ugleda na vratima Bele kuće!

VEČERAS "IZBIJA RAT" U BELOJ KUĆI: Otkriveno ko je nova učesnica Elite, Matoroj će se SLOŠITI!

Foto: shutterstock

Produkcija televizije Pink je za večeras, pored redovne emisije "Pitanja novinara", najavila i "Vanredno ubacivanje". Svi su se odmah zapitali ko će se večeras useliti u Belu kuću, a jedna bivša zadrugarka je na svom Instagram profilu nagovestila je da je u pitanju upravo ona.

Radi se o Ani Spasojević, koja je danas posetila frizera i potpuno se transformirala. Ana je objavila nekoliko fotografija, a ja jednoj je najavila svoj ulazak.

Republika

Foto: Instagram.com/anaspasojeevic_official

Ana Spasojević najavila ulazak u "Elitu"

- Moramo da budemo lepi za večeras - napisala je Spasojevićeva preko slike i stavila emotikon koji plače od smeha.

Spasojevićkin ulaz će sigurno izazvati veliki haos, kako je upletena u ljubavni skandal Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ana Spasojević i Matora

Inače, spekulisalo se da će Stefan Karić ući u "Elitu", ali je njegov otac Osman otkrio zbog čega neće doći do toga.

- On se zaljubio. Samo iz tog razloga nije ušao. Skoro je nešto bio neki raskid u pitanju, posvađali su se bili, pa smo se nadali da će, eto, za Novu godinu ući. E, onda se pomirio sa njom, igrom slučaja. Ja Stefana ne mogu ni da branim, ni da ga kudim, on je moj sin. Pravio je greške, ne mogu da kažem, pravio je probleme, znate i sami, ali bih voleo i sad da uđe u "Elitu" - dodao je Osman, te istakao da je Stefanu devojka zabranila učestvovanje u rijalitiju.

- Devojka ga stisla kad su se pomirili... Ne znam šta je bolje, da l' to što se pomirio ili to što nije ušao u rijaliti...Videćemo još! Možda se dogovori sa devojkom, pa i uđe tamo ovih poslednjih šest meseci - istakao je Karić za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading