MAJA IMA BOLEST U SEBI! Tijana Ajfon uništila bivšu drugaricu: Psihijatar joj je rekao da NE MOŽE DA JOJ POMOGNE!

Autor:

Zadruga

22.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ajfonka ocrnila svoju bivšu prijateljicu, ove reči joj se neće dopasti!

MAJA IMA BOLEST U SEBI! Tijana Ajfon uništila bivšu drugaricu: Psihijatar joj je rekao da NE MOŽE DA JOJ POMOGNE!

Foto: printscreen/RTVPink, shutterstock, youtube.com/AmiG Show

Starleta i bivša rijalitija učesnica Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, nedavno je stavila tačku na odnos sa aktuelnom učesnicom "Elite" Majom Marinković. Kako je istakla, njih dve vode različite živote, a Tijani je zasmetalo što joj se Maja nije našla u teškoj situaciji. Zamerila joj je i što je samo interesuje rijaliti. Ajfonka je sada progovorila o učešću svoje prijateljice u rijalitiju "Elita".

Da li misliš da je Maji bio cilj da razbuca Aneli i Janjuša?

- Maja ima tu bolest u sebi da voli sve što je zauzeto. Njoj slobodni muškarci nisu zanimljivi. Njoj je zanimljivo samo da neko ima devojku i da je srećan u toj vezi i to je njoj mamac, odmah iskolači oči. Njoj je poraz što Janjuš ne trči za njom, sve bi uradila da rastavi Aneli i njega. Shvatiće ona, mislim da je još mlada, koliko je grešila, jer onaj gore vidi sve i sve vraća duplo. Ušla je zbog novca, ali ima misiju da ih rastavi i dokaže da može sve - rekla je Tijana.

Da li smatraš da je to psihički poremećaj, biti isključivo sa zauzetima?

- Pa ja nisam psihijatar da određujem šifre, imam i ja par komada, ali Maji je i psihijatar rekao da ne može da joj pomogne. Ona jedino sama sebi može da pomogne.

Republika

Foto: Instagram.com

Tijana Ajfon i Maja Marinković

Da li postoji mogućnost da se pomirite?

- Ako je vidim na ulici, ja ću se njoj javiti. Ja tu devojku ne mrzim, jela sam sa njom iz istog tanjira i ne pljujem u taj tanjir. I te kako bih volela da sednem sa njom da razgovaram, ali ne pijačarski. Videla se sa jednom ženskom osobom sa kojom smo se dogovorile da se neće videti i tu me je ujela za srce. Ali, to je Maja. Njoj je sve dopušteno jer je odrasla pored takvog oca, nije imala srećno detinjstvo, ne zameram joj ništa jer to je sve posledica trauma iz detinjstva. Njeni roditelji su krivi što ona nije imala pažnju sa majčine i očeve strane, odrasla je sa bakom i takvoj osobi se sve prašta. Ja sam odrasla u jednoj srećnoj porodici punoj ljubavi - poručila je Ajfonka, prenosi "Svet".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zora

22.12.2023 13:45

Ocigledno je Brajlovic ima pozitivan uticaj na Maju.Ona nikad bolja za sada.Da je ostala s njim ko zna mozda bi imala sjajan zivot i bila dobra majka i zena