PINK IZDAO SAOPŠTENJE: Od večeras u Eliti ništa neće biti isto - vreme je da se takmičari SUOČE SA PORODICAMA!

Autor:

Zadruga

30.12.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari "Elite" će se večeras suočiti sa mišljenjem svojih porodica i prijatelja!

PINK IZDAO SAOPŠTENJE: Od večeras u Eliti ništa neće biti isto - vreme je da se takmičari SUOČE SA PORODICAMA!

Foto: Ilustracija

Na televiziji Pink danas je izšlo važno obaveštenje koje se tiče rijalitija "Elita". Naime, večeras se neće održati emisija "Nominacije" već će takmičari imati priliku da gledaju video poruke od svojih najbližih. 

Već je poznato da pred praznike u rijaliti stižu pokloni, poruke i čestitike njihovoj porodica, prijatelja i ljudi koji ih podržavaju, zbog čega se posebno obraduju. Međutim, iako je ovo jako lep događaj jer takmičari nakon nekoliko meseci imaju priliku da vide svoje najbliže, ipak određeni stanari Bele kuće jako strahuju od onoga što će čuti i da li će ih porodica kritikovati zbog postupaka koji su napravili. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Televizija Pink najavila čestitke porodica u Eliti

Poznato je da ovaki događaji uvek promene tok rijalitija, a kako se neki potrude da se poprave na bolje i prestanu da rade neke stvari koje su do tad praktikovali, neki dobiju vetar u leđa, pa se dodatno aktiviraju u rijalitiju. 

Još uvek nije poznato da li će poslednjeg dana u godini članovi poridice ući u Belu kući i imati priliku da vide i zagrele svoje najmilije, jer prethodne godine do toga nije dolazilo, dok su u sezoni pet bile organizovane čestitke, ali i dolasci članova porodice. 

Takmičari rijalitija verovatno ni ne slute da će ovo večeras biti na programu, a po svemu sudeći televitija Pink je spremila razna iznenađenja povodom Nove godine i praznika koji dolaze. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading