ALEKS PAZARILA BESNU MAŠINU: Iskeširala 20.000 evra nakon RASKIDA sa Carem, pa ODBRUSILA svima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.12.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" odlučila da se počasti nakon turbulentnog raskida!

ALEKS PAZARILA BESNU MAŠINU: Iskeširala 20.000 evra nakon RASKIDA sa Carem, pa ODBRUSILA svima! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić nedavno se vratila u Beograd nakon raskida sa svojim verenikom Filipom Carem, a danas se na društvenoj mreži Instagram pohvalila novim automobilom marke "mercedes", čija se vrednost procenjuje na oko 20.000 evra.

- Mnogi su pokušali da me ocrne, a nemaju pojma koliko mi crno dobro stoji - poručila je Aleksandra, dok je ponosno pozirala pored svog automobila.

Aleks se pre toga oglasila na pomenutoj mreži, te otkrila da slavi ulazak u 25. nedelju trudnoće.

Republika

Foto: Instagram.com/alex_mima_official

Aleks pazarila novi automobil

Inače, Nikolićeva je juče obavestila svoje fanove da će se okrenuti sebi i svom lečenju.

- Želela sam da podelim sa vama to da sam se odlučila da, posle burnih situacija kroz koje sam prolazila u životu, radim na sebi. Na lečenju možda nekih trauma koje su ostale potisnute u meni - napisala je Aleksandra, koja inače trenutno sređuje stan u Beogradu, gde bi trebalo da živi sa bebom.

Nakon raskida, Filip se oglasio na društvenoj mreži Instagram i otvoreno priznao svoju ulogu u propadanju veze, ističući da želi da bude prisutan tokom Aleksandrinih trudničkih dana i da podrži finansijski sve što je potrebno za trudnoću i porođaj.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić

- Da znate, krivac sam svega. Upropastio sam jednu ljubav, čistu i ispravnu, sa njene strane naročito. Nešto što je bilo divno, ja sam uništio porukama i pozivima sa drugim ženama. Tako je došlo do celog problema i svega - ispričao je on i otkrio da ipak želi da bude prisutan tokom dalje Aleksandrine trudnoće.

- Trebaće vremena da nju ljutnja i bes prođu, ali želim samo da mi da kontakt vezan za trudnoću. Svaki put, kao do sada, da znam kad je pregled, koliko košta, da podnesem troškove vezane za sve to i kad dete bude rođeno, da budem tu, nisam bilo ko - naveo je Filip.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
da

30.12.2023 01:35

ali kad bi se lagali

ELENA

30.12.2023 11:59

teska pacenica oddvratna je