MARIJA KULIĆ OBJAVILA VIDEO IZ PORODIČNE KUĆE: Miljana ni ne sluti šta se dešava u Nišu!

Autor:

Zadruga

24.12.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić objavila snimak porodičnog doma.

MARIJA KULIĆ OBJAVILA VIDEO IZ PORODIČNE KUĆE: Miljana ni ne sluti šta se dešava u Nišu!

Foto: Instagram.com, tiktok.com/printscreen

Bivša zadrugarka i majka Miljane Kulić, Marija Kulić, odlučila je da ovogodišnje praznike učini posebnim. Marija je okitila svoj porodični dom u Nišu povodom novogodišnjih i božićnih praznika. Dekoracija je bila vrlo zanimljiva i privlačila je pažnju svih koji su prošli pored njihove kuće.

Marija nije štedela na dekoraciji. Sve je bilo ukrašeno sa mnogo ljubavi i pažnje. Od svetlećih lampica koje su obasjavale celu kuću, do raznobojnih ukrasa koji su visili sa svake grane njihove velike jelke u porodičnoj kući.

 

Ali, ono što je posebno izdvojilo ovu dekoraciju od ostalih, bila su tri Deda Mraza koje je Marija angažovala. Ova tri vesela Deda Mraza stajala su ispred kuće, pozdravljajući sve koji su prolazili. Njihov zadatak nije bio samo da razvesele prolaznike, već i da unuku Željku pruže nezaboravno iskustvo.

Željko je bio oduševljen. Svaki put kada bi video Deda Mraza, njegove oči bi se napunile radošću. Bio je to prizor koji će Marija i ostatak porodice pamtiti zauvek.

Foto: Instagram.com

Marija Kulić Instagram

 

Ova praznična sezona bila je zaista posebna za porodicu Kulić. Marija je pokazala koliko joj je stalo do svoje porodice i koliko joj je važno da praznici budu posebni. Njen trud i radost koju je donela svojoj porodici i svima koji su prošli pored njihove kuće, pokazali su pravi duh praznika.

Uprkos svim izazovima koje je ova godina donela, Marija je uspela da pruži malo radosti i sreće svojoj porodici. A to je ono što praznici zaista predstavljaju - vreme za porodicu, ljubav i radost. I Marija Kulić je to savršeno pokazala svojom prelepom dekoracijom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading