VEČERAS ĆE MNOGE VEZE U ELITI BITI STAVLJENE NA TEST: Na imanje stiže ONA, muškarcima neće biti dobro, kada je ugledaju!

Autor:

Zadruga

19.12.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras u Elitu ulazi jedna od najatraktivnijih žena na našoj estradi, muškarcima će popadati vilice.

VEČERAS ĆE MNOGE VEZE U ELITI BITI STAVLJENE NA TEST: Na imanje stiže ONA, muškarcima neće biti dobro, kada je ugledaju!

Foto: Shutterstock

Kao i svakog utorka, u "Eliti" će se održati nova žurka, a Veliki šef je odlučio da ukućanima priredi iznenađenja, zbog kog će ova žurka biti nezaboravna.

Naime, kako je objavila zvanična Instagram stranica pomenutog rijalitija, na imanje u Šimanovcima stiže popularna pevačica, Sandra Afrika, koja će, zajedno sa DJ Nebom napraviti vrhunsku atmosferu u kazinu, gde se inače održava svaka žurka u "Eliti".

Ukućani će se definitivno obradovati, kada je budu ugledali na vratima, a muškarci joj neće odoleti, pa nije isključeno da će se neki od njih usuditi i da je "startuje".

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Sandra Afrika i DJ Neba

 

Inače, Veliki šef uvek uspe da nadmaši očekivanja učesnika, ali i gledalaca, pa je nedavno ugostio Nadu Topčagić, koja se se toliko opustila i s družila sa učesnicima, da joj se nije išlo kući, te planira da se vrati unutra.

- Bilo mi je lepo u rijalitiju, nisam znala da me snimaju, rekla sam Matoroj da se pomiri sa Anitom. Nisam htela da izađem. Već je trebalo da idem kući, bilo je jutro. Njima je tamo opasno dobro, Mići sam rekla da bih tamo ostala. Svi me vole, srčano su me pozdravili. Izdržala bih ja dobro sa njima. Trebalo je da uđem sa Teodorinom mamom, sve bih im nabila na glavu. Prijatno mi je bilo. Zvali su me da uđem na mesec dana u rijaliti - rekla je Nada za Blic, a potom se oglasila za Republiku, pa otkrila šta joj se dopalo:

- Zašto da ne. Tamo se bre gospodski živi. Mene svi vole, tamo bi napravila ludnicu, to bi bila znaš koja zaje*ancija. Videćemo, ko zna šta se sprema. Sada sam se provela ludo na žurki, da mi se nije išlo kući - rekla je Nada za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading