NAKON INFORMACIJE DA JE GEJ, OGLASILA SE PORODICA UČESNIKA ELITE: Zbog ovoga su besni kao ris, ne mogu da veruju šta se pročulo!

Autor:

Zadruga

19.12.2023

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica učesnika Elite se oglasila, pa otkrila istinu o priči da je gej.

NAKON INFORMACIJE DA JE GEJ, OGLASILA SE PORODICA UČESNIKA ELITE: Zbog ovoga su besni kao ris, ne mogu da veruju šta se pročulo!

Foto: Ata Images, Shutterstock

Danima unazad, učesnici "Elite" komentarišu i dovode u pitanje orijentaciju, tj. seksualnost Nemanje Gačića, a kao razlog za to, uzimaju u obzir mnoga dešavanja.

Naime, Nemanja se nedavno žestoko posvađao sa Miljanom Kulić, te je ona iznela da sumnja u njegovu seksualnost i, kako kaže, on je za nju latentni homoseksualac.

Kako su ove sumnje i komentari sve češći, a domaći mediji su stupili u kontakt sa Gačićevom sestrom Irenom, koja je za istakla da ne želi nikome da se pravda, te ove navode smatra, kako kaže, glupim.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Nemanja Gačić

 

- Zaista mi je van pameti da komentarišem ovakve izjave. Nemanja ima iza sebe porodicu i mi vrlo dobro znamo ko je i šta je Nemanja i uopšte neću da se nikome pravdam i ulazim u dubiozu ove nikad gluplje konstatacije - zaključila je Gačićeva sestra Irena za Pink.rs.

Podsetimo, Nemanja je scenograf iz Koteža, koji je imao veoma prisan odnos sa Jovanom Cvijanović, inače pevačicom, bivšom devojkom poznatog pevača, MC Stojana, međutim, ona trenutno uživa u vezi sa Danijelom Dujkovićem Munjezom, a Nemanja i dalje nije pronašao devojku u "Eliti".

Inače, Nemanja je glavni savetodavac u odnosu Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, zbog čega Jovana Tomić Matora nema lepo mišljenje o njemu, a uveliko se komentariše da je Gačić dvoličan i kako nikome u kući nije prijatelj. Čini se da on za to ne mari i da u glavi ima jasan cilj, kada je u pitanju rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading