TO NIJE OSOBA ZA KOJU SAM BILA UDATA: Ivana Aleksić prvi put o razvodu, skandalima u "Eliti" i LJUBAVI sa Vladimirom Tomovićem! (VIDEO)

Autor: O. B. / A. N.

Zadruga

18.12.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša supruga Nenada Aleksića Ša za Republiku prvi put progovorila o svim gorućim temama!

Bivša supruga Nenada Aleksića Ša, Ivana, danas se pojavila na setu za snimanje spota Magla benda. Naša ekipa došla je na lokaciju na kojoj su radili i ugrabila priliku da porazgovara sa Ivanom. Poznato je da se Ivana nikad nije oglašavala po pitanju javne preljube koju je načionio Nenad u četvrtoj sezoni "Zadruge", kao ni o razvodu koji se desilo tokom njegovog borava u rijalitiju. 

Kako je reper ponovo glavna tema zbog ljubavnih skandala Ivana je prvi put komentarisala dešavanja iz rijalitija "Elita" za naš portal. Na samom početku razgovora otkrila je kako je došlo do saradnje sa Magla bendom. 

- Imam tremu, a sa druge strane nije kao da sam javna ličnost, pa ne vidim smisao za sve ovo. Imam male naznake šta treba da radim u spotu - rekla je Ivana, a onda je otkrila da je imala iskustva jer je bila u spotu bivšeg muža. 

Nakon toga Ivanu smo pitali da li prati rijaliti i kako komentariše aktuelna dešavanja. 

- Ja "Zadrugu" ne pratim, nemam razloga više da gledam - rekla je ona, pa dodala kako gleda na Nenadovo ponašanje i to što je opet napravio istu grešku:

- Da li treba da komentarišem? To nije moja briga, ne bih komentarisala. Ako on mene spominje dobro, ja njega ne spominjem - pričala nam je reperova bivša žena. 

Republika

Foto: Republika.rs

Ivana Alkeksić

- On stalno spominje  brakorazvodnu parnicu, a mi smo se razveli sporazumno, znači mora da pristanemo on i ja na uslove. Nije on slagao, on je pristao i to je bio njegov predlog. Ništa nisam komentarisala i neka ostane na tome - govorila je Ivana, a onda otkrila da li misli da će se Nenad skrasiti:

- Baš moram o njemu? Samo ću da kažem da to nije osoba za koju sam ja bila udata. Ćutala sam zbog sebe, nije bilo potrebe da ja komentarišem i da otvaramo pandorinu kutiju. Imala sam stres, prolazila sam kroz težak period. Tu su bili porodica i prijatelji - pričala je Ivana. 

Ivana je progovorila o podršci koju je imala od Vladimira Tomovića


- On se našao kao podrška. Nsimo više u kontaktu. Oni su divna porodica i divni ljudi. Imam sve najlepše da kažem o njima, o Vladimiru i samo više nismo u kontaktu - poručila je Ivana, a onda otkrila da li su bili prijatelji ili u vezi:

- Odnos se završio - poručila je kratko za Republiku. 

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, E-Stok, Instagram

Ivana Alkeksić, Vladimir Tomović i Nenad Aleskić Ša

Ceo razgovor možete pogledati na početku teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading