TARIN DANILO BRUTALNO ISPROZIVAO ŠA: Udruženim snagama javno UNIŠTAVAJU repera! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.12.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka danas je obelodanila šok poruke koje joj je slao Nenad Aleksić, a sad se oglasio i njen partner, pa dodatno potpalio vatru na društvenim mrežama!

TARIN DANILO BRUTALNO ISPROZIVAO ŠA: Udruženim snagama javno UNIŠTAVAJU repera! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, ST/Dragan Kadić/Petar Divac,Republika.rs

Noćas je u "Šiša baru" došlo do zanimljivog razgovora između novinara Darka Tanasijevića i učesnika rijalitija, među kojima se našao i reper Nenad Aleksić Ša. Fokus razgovora bio je na turbulentnoj vezi između Ša i Mione Jovanović, kao i na njihovim konstantnim sukobima koji prate njihovu vezu od samog početka.

Kada ga je Darko upitao da li ima nešto da poruči Vanji, Ša je kratko odgovorio:

- Samo neka me preboli - poručio je reper, a njegov odgovor izazvao je burne reakcije, povodom čega se oglasila i Nenadova bivša devojka Tara Simov, koja na ove reči nije mogla da ostane imuna, pa je obelodanila i poruke koje joj je slao. 

"Bar ako imaš tog lika ne moraš javno da mi pucaš u dušu". Zabrani čovek tako svojoj platonskoj ljubavi da ima momka javno jer je on opsednut njome. A onda izjavi da ja njena treba da prebolim, zauzeta, ostvarena kao majka. Svakoj ženi na ovome svetu koja je žrtva psihičkog nasilja ću pružiti podršku i pomoć, a u slučaju Vanje Ignjatović se završilo smrtnim ishodom/prekidom trudnoće zbog psihičkog urnisanja i maltretiranja. Je l' mirno spavaš noću? - napisala je bivša zadrugarka na svom Instagram storiju. 

Republika

Foto: shutterstock, E-Stock

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

Međutim, tu nije bio kraj, putem svog profila na društvenoj mreži Instagram oglasio se muž i otac Tarinog deteta, Danilo Raičević

- Al' je stari Šaki pukao. Dobio nogu od svih riba ikada s kojim je bio i poručuje im da ga "prebole". Hahahahahahahahaha - napisao je Danilo kratko i jasno, uz emotikone klovnca, kojim je po svemu sudeći hteo da opiše Ša.

Republika

Foto: Instagram.com

Danilo Raičević isprozivao Ša na Instagramu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading