TEODORA MOLI MAJKU DA NE DIRA ANĐELA: Dobila snimak kako ih Ranković vređa i PONIŽAVA, isplivali svi detalji!

Autor:

Zadruga

18.12.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza Teodora Džehverović i Anđela Rankovića i posle sedam godina otkako su uplovili u nju intigira javnost, a zbog loših odnosa već godinama ne pričaju!

TEODORA MOLI MAJKU DA NE DIRA ANĐELA: Dobila snimak kako ih Ranković vređa i PONIŽAVA, isplivali svi detalji!

Foto: St/N. Pančić, ATA Images/Antonio Ahel, TV Pink/printscreen

Protekle nedelje u "Elitu" uselio se Anđelo Ranklović koji je na samom ulasku prozvao Teodoru Džehverović i njenu majku Gordanu. Dok se Teodora brčka u toplim krajevima njena majka Goca tvrdi da mu nije pružila ruku jer su obećali da se to neće dogoditi, ali i da su zauvek ostali povezani:

- Mi smo usko povezani. Već sedam godina samučesnica "Zadruge" i sad "Elite", član produkcije i neminovno je da se mi sretnemo. A to je bilo sve i svašta kad je bila ta ljubav u pitanju, dok su bili u vezi. Tako da ljude još uvek interesuje šta se to dešava. Ispočetka je bio dar-mar. Svašta je nešto tu bilo, voleli su se dok je trajalo. Kadsu se rastali, razišli su se i ja želim sve najbolje dečku. Sad i je stvarno smešnp, poslalai su mi taj snimak, nisam gledala direktno emisiju. Da li se on nije snašao tog momenta, ali ako je mislio da sam ja metla i četka ja se ne stidim ni metle, ni četke. Vredna sam i radna žena - govorila je Gordana za Skandal, pa nastavila:

Republika

Foto: e stock/printscreen/instagram.com/youtube.com/zadruga offical

Teodora Džehverović, Anđelo i Goca

- Ako je to da nekoga poniziš, ako on tako misli da bi sebe nešto opravdao onda nek muje tako, videćemo. Pa ne da nije zaslužio da mu pružim ruku, on se sam ogradio da ne želi nikakv kontakt. Teodora kad je raskinula rekla je da želi prijateljski kontakt da ostane između njih dvoje, on nije želeo. Sa mnom je isto  tako želeo, tako da nisam htela, nisam insistirala, malo mu jesam spuštala, ali bila sam fina kako znam da budem uvredljiva. Ne možeš ti nekome da otvoriš oči, ako nema oči. Nije se nešto posebno ogrešio, bilo je tu svega i svačega između naše i njegove porodice. On se prvi ogrešio, sad ako je asocirao na metlu i džoger, mogu da budem bezobraznija. Poslali su Teodori snimak, rekla je: "Nemoj mama, pusti ga, nemoj da ga diraš" - otkrila je Gordana, a onda otkrila šta bi radila kad bi se Anđelo i njena ćerka pomirili. 

- Podržavam svaku vezu ako je čista i iskrena, istinska ljubav. Njihov izbor, nisam se mešala, bilo je samo nekih nesuglasica, ali kad je izašla iz "Zadruge" i rekla da želi da bude sa njim, ja sam podržala - dodala je Džehverovićka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading