PROCURIO SNIMAK IZ PINKOVOG KOMBIJA: Evo šta se desilo sa takmičarima "Elite" nakon GLASANJA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.12.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aniti Stanojlović bi posle ovoga mnoge stvari za Anđela bile jasnije!

PROCURIO SNIMAK IZ PINKOVOG KOMBIJA: Evo šta se desilo sa takmičarima "Elite" nakon GLASANJA! (VIDEO)

Foto: shutterstock, Youtube Printscreen/ Balkan Novosti

Danas se u Srbiji održavaju izbori za poslanike Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova. Ovo su 14. parlamentarni izbori od uvođenja višestranačja u Srbiji, a na 8.273 biračkih mesta svoje pravo može da iskoristi 6.500.666 upisanih birača. Biračka mesta biće otvorena od 7.00 do 20.00 časova.

Svoje pravo odlučili su da iskoriste i takmičari "Elite", uglavnom oni koji glasaju u Beogradu. Njih je rano jutros okupio Lepi Mića, koji ne propušta nijedne izbore. Učesnici "Elite" koji danas glasaju napustili su rijaliti nešto posle 8 časova.

Na zvaničnom profilu "Elite" na društvenoj mreži Instagram pojavio se snimak na kojem se nalazi deo takmičara koji su danas napustili imanje u Šimanovcima, kako bi obavili svoju građansku dužnost. 

U kombiju su bili Nikola Lakić, Anđelo Ranković, Nikola Jovanović, Aleksa Erski, Uroš Stanić i Bora Terzić. Oni su mirno sedeli, a kad su primetili da ih snima kamera nasmejali su se i mahnuli. 

Ovaj snimak verovatno bi mnoge stvari olakšao Aniti Stanojlović, koja je jutros ustala da ga isprati pre nego što je otišao da glasa, a ona još od sinoć otvoreno govori da strahuje da li će on razgovarati sa nekom cimerkom, međutim imala je sreće, pa sa njim u kombiju nije bila nijedna ženska osoba. Ona verovatno neće odoleti da ga sve ispite kad se vrati na imanje, a mnoge zanima da li se Ranković dokopao nekih informacija i da li će to uticati na njegov ondos sa Anitom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zadruga (@zadruga)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading