BUKILIĆ I TEODORA U ELITI: Na društvenim mrežama osvanula fotka iz Šimanovaca!

Autor:

Zadruga

17.12.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnici podelili romantičan trenutak iz rijalitija!

BUKILIĆ I TEODORA U ELITI: Na društvenim mrežama osvanula fotka iz Šimanovaca!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Nakon turbulentnog izlaska iz rijalitija "Elita", Nikola Bukilić i Teodora Balzak su postali glavna tema društvenih mreža. Nakon diskvalifikacije iz rijalitija, Ona se suočila sa lošim zdravstvenim stanjem, zbog čega je napustila takmičenje. Međutim, ono što je iznenadilo javnost jeste njihova nagla bliskost i javno izražavanje emocija na društvenim mrežama.

Međutim, nakon ovog incidenta, Teodora je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa Nikolom, što je izazvalo brojne komentare i spekulacije. 

Budući da je poznato da se Nikola trenutno nalazi u Crnoj Gori, odakle je i rodom, javnost pretpostavlja da je Teodora otišla kod njega, te da sada zajedno uživaju u ljubavi. Nakon njenog izlaska iz rijalitija, njih dvoje su često delili trenutke putem video poziva na društvenim mrežama, a jednom prilikom je Teodora pružala podršku Nikoli dok se tetovirao, što su takođe podelili sa svojim pratiocima.

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola Bukilić i Teodora Balzak

Ali to nije sve, Balzakova te takođe podelila njihov romantičan trenutak iz "Elite", što je posebno obradovalo njihove pratioca na društvenim mrežama jer je poznato da fan stranice uživaju u tome da ih njihovi favoriti dele na svojim profilima. 

Mnogo se spekuliše da li će se njih dvoje ponovo vratiti na imanje u Šimanovcima i da li će publika ponovo imati priliku da ih posmatra i prati dešavanja njihove ljubavne veze, ali za to ne postoji još uvek zvanična informacija i postoje samo nagađanja na društvenim mrežama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading