MAMA DŽEVA URNISALA ANĐELA: Zbog žestokih uvreda napravila HAOS u programu uživo!

Autor:

Zadruga

12.12.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sinoćnih prozivki došlo je do susreta pred kamerama!

MAMA DŽEVA URNISALA ANĐELA: Zbog žestokih uvreda napravila HAOS u programu uživo!

Foto: printscreen/RTVPink

Produkcija televizije Pink juče je u programskoj šemi najavila vandredno ubacivanje u rijaliti program "Elita", što je jako obradovalo vernu publiku, a kako je Republika prva saznala, u pitanje je bio bivši učesnik "Zadruge", Anđelo Ranković. Voditeljka Ana Radulović odmah je potvrdila pisanje našeg portala, te na samom početku emisije uvela rijaliti zavodnika u studio ružičaste televizije uz gromoglasan aplauz publike.

U jednom trenutku Darko Tanasijević ga je posavetovao da se odmah dohvati džogera i metle, jer ipak utorkom u Belu kuću stiže Goca Džehverović, majke njegove bivše devojke i pevačice Teodore Džehverović, kako bi proverila higijenu. Anđelo je nakon toga imao žestok komentar, zbog kog Goca sigurno neće ostati imuna, pa mnogi očekuju da bi danas moglo da dođe do sukoba između njih dvoje u Eliti. 

- Čim čujem džoger i metla imam asocijaciju na to o kome se radi - rekao je Anđelo sarkastično se smeškajući i i jasno aludirajući da je Džehvu i mama Džehvu uporedio sa pomenutim predmetima.

Goca je danas stigla u svoj standardni obilazak "Elite" gde se suočila i sa Anđelom Rankovićem, gde ju je dočekao ovonedeljni vođa, a onda su zajedno krenuli da šetaju po imanju. U jednom trenutku ona je naišla na Anđela i dobacila mu ironičan komentar. 

- Malo da ulepša prostor Apolon sa Zvezdare, bilo je jako lepo kad smo se ovde družili i voleli... Dovoljno je da se nasmejemo i ništa više da ne kažemo - rekla je Goca. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Goca Džehverović i Anđelo Ranković


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading