ANĐELO RANKOVIĆ ULAZI U ELITU DA SMUVA ANITU: Matora će POZELENETI kada ga bude videla na kapiji (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

11.12.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok na samom početku vanrednog ubacivanja!

ANĐELO RANKOVIĆ ULAZI U ELITU DA SMUVA ANITU: Matora će POZELENETI kada ga bude videla na kapiji (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Produkcija televizije Pink danas je u programskoj šemi najavila vandredno ubacivanje u rijaliti program "Elita", a kako je Republika prva saznala, u pitanje je bivši učesnik "Zadruge", Anđelo Ranković. Voditeljka Ana Radulović odmah je potvrdila pisanje našeg portala, te na samom početku emisije uvela rijaliti zavodnika u studio ružičaste televizije uz gromoglasan aplauz publike.

- Videćemo koliko će "Elita" promeniti njegov život i ko će mu se sve obradovati u Beloj kući... Sa nama večeras u studiju je Anđelo Ranković - najavila je Radulovićka i uvela bivšeg zadrugara.

Republika

Foto: printscreen/RTV PINK

Anđelo Ranković

- Malo pre sedim dole i razmišljam: "Opet idem..." Jako je čudan osećaj. I dalje me nešto vuče da opet uđem tamo, ne znam šta... Ne znam kako bih to objasnio. Svakome se možda smučilo u nekom trenutku, ali su se vraćali, dolazili ponovo... Možda mi je tamo i najbolje - našalio se Ranković, te se nadovezao na svoj odnos sa budućim cimerima u Beloj kući:

Republika

Foto: printscreen/RTV PINK

Anđelo Ranković

- Obradovaće mi se Lepi Mića, moj veliki prijatelj! Ne bih voleo da nešto prognoziram unapred niti da nešto preterano obećavam, jer se sve to poremeti. Imam želju ove sezone da uđem i da od tog ulaska krenem da živim tamo, analizaram, učestvujem i onda ću moći da vidim pravu sliku i kakva je situacija. Mnogima sam ostao dužan, praštao sam mnogo i nisam odgovarao na adekvatan način, trebalo je da budem grublji jer većina to zaslužuje. Matora i ja nismo ni u kakvom odnosu, naše drušenje je prestalo tokom "Zadruge 5". Nismo se čuli od tada, nema potrebe za tim, tako će biti i sada. Kada budem ušao, pružiću joj ruku, ali nismo drugari, niti ćemo biti. A kako će ona odreagovati, to ćete već videti kada budem ušao - nasmejao se Anđelo, te dodaje:

Republika

Foto: printscreen/RTV PINK

Anđelo Ranković

- Anita je lepa i energična devojka, zgodna, a meni je uvek najbitnija energija - istakao je kratko novi učesnik "Elite".

Podsećanja radi, Anđelo Ranković svojevremeno je uplovio u romansu sa Sanjom Stanković, bivšom devojkom Jovane Tomić Matore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading