OTKRIVAMO: Ovaj rijaliti zavodnik večeras ulazi u Elitu, uhvačen sa KOFERIMA u Šimanovcima (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

11.12.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zavodnik uhvaćen sa koferima u Šimanovcima!

OTKRIVAMO: Ovaj rijaliti zavodnik večeras ulazi u Elitu, uhvačen sa KOFERIMA u Šimanovcima (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs, shutterstock

Produkcija televizije Pink danas je donela bitnu odluku, koja je danas najvljena u programskoj špici. Naime, kao što je poznato, ponedeljak je rezervisan za emisiju "Izbor potrčka i pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", međutim to neće biti sve, već će se u "Eliti" pre toga održati i vanredno ubacivanje. 

Kako Republika saznaje, na imanje u Šimanvocima useliće se bivši učesnik "Zadruge", rijaliti zavodnik Anđelo Ranković!

Republika

Foto: Privatna arhiva

Anđelo Ranković

Ranković je, naime, uhvaćen sa koferima i torbama ispred studija ružičaste televizije, spreman da se večeras useli u Belu kuću i uđe u trku za glavnu nagradu koja ove sezone iznosti vrtoglavih 100.000 evra.

Inače, Anđelo Ranković je učestvovao u prethodnim sezonama rijalitija "Zadruga", a u svakoj od njih je uplovio u emotivne vode sa nekom od učesnica. On se nedavno na društvenoj mreži Instagram oglasio povodom svog učešća u ovom formatu, te javno zapušio usta svima koji su na negativan način komnetarisali njega i njegove cimere. 

Nešto razmišljam... Kažu svi su tamo u rijalitiju sve sami ološi, loši ljudi, prevaranti, lažu, foliraju se, gledaju korist. Oni nenaspavani, gladni, psihički i fizički istrošeni, a šta je sa "gospodom" koja živi van rijalitija? Svi naspavani, najeli se, napili se, uživaju u svim porocima mogućim, sa zadovoljenim hirovima i opet sve isto rade i još gore. Pa ko je tu loš? Pravda za rijaliti učesnike - napisao je Anđelo na putem svog profila na društvenoj mreži Instagram. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading