DISKVALIFIKOVANI UČESNIK ELITE SE FOTOGRAFISAO TOKOM VRELE AKCIJE?! Nova devojka pozirala totalno gola, fanovi u neverici!

Autor:

Zadruga

17.12.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Đogani je objavio fotografiju sa devojkom, koja je pozirala potpuno gola.

DISKVALIFIKOVANI UČESNIK ELITE SE FOTOGRAFISAO TOKOM VRELE AKCIJE?! Nova devojka pozirala totalno gola, fanovi u neverici!

Foto: ATA Images

Adam Đogani nedavno je diskvalifikovan iz "Elite", kada je samoinicijativno napustio imanje u Šimanovcima, zbog čega će snositi pogledice. On je poprilično aktivan na Instagramu, gde se redovno oglašava, a njena najnovija objava izazvala je burne reakcije.

Diskvalifikovani učesnik "Elite" podelio je fotografiju iz kreveta, na kojoj pozira sa golom devojkom, a ona je istu fotografiju objavila putem svog Instagrama, pa napisala da joj je on "muž".

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Oni su pozirali za društvene mreže, a čini se da Adam uživa u novoj vezi, iako se u Eliti polemisalo o njegovom odnosu sa Milicom Veličković, sa kojom je imao aferu pre njenog ulaska u rijaliti.

- Nismo bili intimni, a ni imali romansu. Ljubili smo se samo, on je bio sa mnojom drugaricom. Zvala sam ga iz zezanja. Sve je bila šala. Terza me je pitao da li sam imala nešto sa njim, a nije ni vreme, a ni mesto. Umesto da me je lepo pitao, odmah me je napao - govorila je Milica o aferi sa Adamom.

- Smeće jedno, ko zna šta sve postoji. Evo, sad će biti i da je sa Janjušem bila. Sa mnom si završila. G*vno jedno malo lažljivo. J*bo me dan kad sam sebi dopustio da budem s tobom. J*beš se po afterima. Darko, sve ovo što govoriš, to nije za džabe. J*bo te Janjuš. Ovakve se zovu na after, da bi h j*bali. Sa mnom si završila. Imaš ih ovde troje već. Ima da se ubijem ako zatrudni - govorio je Terza Milici.

Podsetimo, Milica i Terza su imali burne svađe zbog Adama, a Milica je u jednom momentu i posumnjala da je u drugom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading