OVO BI BIO KRAJ ZA ŠA: Nakon pokušaja bekstva oglasila se Vanja, zbog ovih reči doživeo bi NERVNI SLOM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.12.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reperova još uvek zakonita supruga uputila jasnu poruku!

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović u rijaliti "Elita" oboje su ušli zauzeti, ali su vrlo brzo počeli da se druže i provode dosta vremena zajedno, a kako im je odnos postajao sve prisniji stvorile su se emocije i vrlo brzo je bilo jasno da njihovi partneri mogu da zaborave na njih.

Njegova još uvek zakonita supruga Vanja Ignjatović, sve češće se oglašava putem društvenim mreža i govori o problemima koje je imala u odnosu sa reperom, kao i o ljubomornim scenama koje joj je priređivao. Međutim, Vanja voli da iskoristi priliku da se putem pesme obrati javnosti o skandali iz "Elite" koji trese medije i društvene mreže i jasno stavi do znanja kako gleda na neke stvari. 

Ona se danas snimala u kolima kako peva pesmu Dragane Mirković "Pečat na usnama", a posebno su je pogodile reči o neverstvu i preveri. 

Republika

Foto: Instagram.com

Vanja Ignjatović Instagram

- Nosi moj pečat na usnama, mada nije podobno, varaj me slobodno. Karmin se s košulje lako pere, ali nikad ruke od nevere - glasile su reči pesme koje je Vanja pevala na svom storiju na društvenoj mreži Instagram. 

Inače, iako su Miona i Ša tek nekoliko dana u vezi njihov odnos je jako turbulentan i imaju jako žestoke svađe svakog dana, zbog čega mnoge taj odnos podseća na onaj koji je ranije imao sa Tarom Simov. Reper je noćaš čak pokušao i da pobegne iz "Elite", nakon brutalne svađe koju je u jutarnjim časovima imao sa svojom devojkom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading