MIONA ĆE BITI GORA OD ANĐELE ĐURIČIĆ: Pevačica preuzima titulu NAJSKANDALOZNIJE ljubavnice!

Autor:

Zadruga

16.12.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija koja je zgrozila javnost!

MIONA ĆE BITI GORA OD ANĐELE ĐURIČIĆ: Pevačica preuzima titulu NAJSKANDALOZNIJE ljubavnice!

Foto: Republika

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović u rijaliti "Elita" oboje su ušli zauzeti, ali su vrlo brzo počeli da se druže i provode dosta vremena zajedno, a kako im je odnos postajao sve prisniji stvorile su se emocije i vrlo brzo je bilo jasno da njihovi partneri mogu da zaborave na njih. 

U njihovoj vezi iz dana u dan raste sve veća tenzija i imaju sve brutalnije sukobe. Iako je noćaš Ša bio na ivici da napusti rijaliti zbog sukoba koji su imali jer reper ne može da kontroliše svoju ljubomoru i posesivnost, ipak na društvenim mrežama pojavila se slika koja je navela javnost da ih žestoko napljuje, iako se ne radi o svađi. 

Naime, dok su juče tokom dana Ša i Miona razmenjivali nežnosti, on ju je pred svima usred bela dana ščepao za drugi, a njoj nije smetalo što su oko nje kamere i cimeri. Mlada pevačica se po svemu sudeći totalno propustila svom 20 godina starijem dečku i sve mu dopušta. 

Međutim, na društvenim mrežama ovaj potez naišao je na mnoge kritike i pratioci rijalitija smatraju da će se pevačica gore pokazati od Anđele Đuričić, koje je tokom boravka u "Zadruzi 6" bila na najvećoj osudi javnosti i sve društvene mreže su brujale od hejtna i prozivki na njen račun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

"Nije odavno pipkao,  pa da se priseti kakav je osećaj", "Ista Anđela od prošle godine, gora će biti", "Kakav blam", "Hoće da bude Jagodinka Simonović" - glasili su neki od komentara koji su se nizali na društvenim mrežama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading