BIVŠA ZADRUGARKA U VEZI SA POLITIČAREM? Priznala da je zaljubljena do ušiju, ovo su svi detalji!

Autor:

Zadruga

14.12.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon kraha odnosa Ivane Šašić i Bojana Simića, pevačica sećna u ljubavi

BIVŠA ZADRUGARKA U VEZI SA POLITIČAREM? Priznala da je zaljubljena do ušiju, ovo su svi detalji!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša rijaliti učesnica i pevačica Ivana Šašić nakon što se opekla u odnosu sa Bojanom Simićem koji ju je prevario, dugo je bila sama, a kako saznaje naš list sad je i nju pogodila strela ljubavi i to ni manje ni više nego funcionerska.

Foto: Ata images

Ivana Šašić

 

Naime prema našim saznanjima Ivana je već neko vreme srećno zaljubljena, a radi se o jednom političaru kojeg Šašićka krije kao zmija noge, a sad je otkrila i zašto

- Ko i šta priča ne znam, imam dosta drugara u politici, ali nikad nisam mešala emotivni život sa prijateljstvom i drugarstvom. Tačno je postoji neko u mom životu , tu je neka ostane, to je moja priča, moj emotivni život. Lepo mi je srećna sam i ostvarena žena koja uživa u svakom danu svog života. Zivim život bez sujete  kompleksa i sklanjam se od ljudi koji mrače, koji sebe usrećiti ne mogu  koji ne znaju šta će sami sa sobom . Tako da ljubav se ne daje malim dušama. Zato sam dugo bila sama i srećna, ali dočekah i ja ovu gromadu od ljubavi. Kad bude vreme pričaćemo o njemu za sada ne bih ništa menjala neka traje ovako kako je - rekla je Ivana. 

Podsećamo Ivana Šašić je bila u vezi sa Bojanom Simićem koji ju je prevario, pa nakon toga ušao u rijaliti "Zadruga" u nadi da će ga pevačica pratiti, međutim Ivana je rijaliti kao i Bojana očigledno ostavila daleko iza sebe  

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading