PRETUČENOG ZADRUGARA SATIMA MALTRETIRALI, JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU: Sve mu smestio prijatelj, a razlog će vas ostaviti u NEVERICI!

Autor:

Zadruga

22.11.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac pretučenog zadrugara se oglasio, pa otkrio šta se dogodilo i kako su mu sina namamili u stan.

PRETUČENOG ZADRUGARA SATIMA MALTRETIRALI, JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU: Sve mu smestio prijatelj, a razlog će vas ostaviti u NEVERICI!

Foto: Privatna arhiva

Kako je Republika prva pisala, Stefan Mihić, bivši zadrugar, sinoć je brutalno prebijen i maltretiran četiri sata, a uskoro bi trebao na hitnu operaciju jer su mu rebra polomljena i bubreg oštećen.

Za domaće medije se sada oglasio njegov otac, koji je otkrio nove šok detalje i objasnio šta se zapravo dogodilo njegovom sinu:

Republika

Foto: Privatna Arhiva

 

 

- Stefana je namamio drug da uđe u stan, tu su ga zaključali, maltretirali i udarali. Tražili su mu neku nenormalnu sumu novca, ali sva sreća uspeo je iskoči kroz prozor i pobegne - otkrio je Stefanov otac koji ističe da slučaj nisu prijavili policiji:

- Nismo prijavili slučaj policiji, niti želimo probleme, ali po službenoj dužnosti slučaj je svakako pokrenut - završava on za Alo!

Republika

Foto: Instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading