SANDRA REŠIĆ NAPADNUTA ZBOG AFERE SA VUKOM: Nakon svađe sa Erminom, ponovo DRAMATIČNI PROBLEMI!

Autor:

Zadruga

21.11.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić će morati hitno da reaguje!

SANDRA REŠIĆ NAPADNUTA ZBOG AFERE SA VUKOM: Nakon svađe sa Erminom, ponovo DRAMATIČNI PROBLEMI!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Nikola Mutic

Bivša zadrugarka Jelena Batos ponovo je imala potrebu da udari na pevačicu Sandru Rešić, koja je došla u žižu javnosti zbog navodne afere sa reperom Vukom Mobom

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Sandra Rešić, Vuk Mob, Anita Stanojlović

 

Naime, pojavila se infomacija da je Vuk Mob spavao i sa Sandrom, ali i sa Erminom Pašović, što je otkrila Anita Stanojlović, da su se njih dve posvađale na dan venčanja sa Matorom. 

Jelena je imala potrebu da se pratiocima na Instagramu obrati ovim putem i damentuje Sandru sledećim rečima:

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Batos Instagram

 

Jao, ja koliko znam Ermina nije demantovala da li si bila sa Vukom ili ne, nego samo razlog svađe na svadbi! Isto koliko znam i Matora je potvrdila tu svađu. Znate ono, kada ljudi počnu živeti u svojoj laži da više ne znaju šta je laž, šta istina. Svi koji su povezani sa Zadrugom znaju šta i kako, kao ono za Anitu i njenu navodnu korst para, dok ti bivši traži još uvek svoje pare nazad, ti ideš po emisijama i pričaš kako drugi koriste druge. Zvezda naša, pevačica aka tračara rijalitija od emisije do emisije da bi joj glava iskakala negde, jer putem muzike ne iskače. Dok god mi se ne izviniše za ono šta si rekla za moju decu, ja ću svaku tvoju lažu demantovati - napisala je Jelena na Instagramu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading