REŠIĆKA I ERMINA SPAVALE SA VUKOM MOBOM: Isplivali detalji uživo u programu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.11.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović otkrila tajne bivših zadrugara uživo u programu!

Sinoć je u emisiji "Pretres nedelje" došlo do potpunog haosa između Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore. Tokom drame, Anita je govorila o njihovom venčanju na Svetom Stefanu, te otkrila zbog čega je tada došlo do žestokog sukoba između Sandre Rešić i Ermine Pašović. Anita je dodala da je zbog toga plakala na venčanju, a ne zbog toga što nije želela da se uda za Matoru.

Republika

Foto: ATAImages

Ermina, Anita i Sandra

Kako je navela, sukob je krenuo zbog toga što je Sandri bila plaćena šminka i frizura, a Ermini ne, da bi sve eskaliralo zbog toga što su obe spavale sa Vukom Mobom

- Matora je platila za nas tri da se šminkamo i pravimo frizuru, a došlo je njih deset. Tu se Ermina našla prozvana u tome, napala je Sandru posle toga, oko Vuka. Valjda je Ermina prvo bila sa Vukom, pa je Sandra bila sa Vukom, pa se tu našle da raspravljaju. Pa je meni Ermina rekla: "Nemojte vi meni rijaliti tu". Oko toga je ispala svađa, ja ispala ni kriva ni dužna. Krenulo je od šminke, pa do Vuka. Sandra mi je i ovde zamerila što non-stop pozdravljam Erminu, a ne nju. Jovana i ja smo se udaljile napolju od Sandre. Ja sam više zavolela Erminu, ona je tu ispravnija i to je to. Matora zna da je to istina - istakla je Anita.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milivoj

27.11.2023 19:26

A jesu u isto vreme spavale? Kako je naslov formulisan, ispada da je bila trojka.