HITNO OGLAŠAVANJE ERMINE PAŠOVIĆ: Otkrila da je SKANDAL Anite i Matore mnogo veći: Nije naivna priča, samo ih čekam!

Autor:

Zadruga

18.11.2023

01:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović za Republiku progovorila o skandalu Anite i Matore!

HITNO OGLAŠAVANJE ERMINE PAŠOVIĆ: Otkrila da je SKANDAL Anite i Matore mnogo veći: Nije naivna priča, samo ih čekam!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, RTV PINK Printscreen

Bivša zadrugarka Ermina Pašović se hitno oglasila za Republiku tokom večerašnje emisije "Pitanja gledalaca". Na samom početku Anita Stanojlović je imala svoju ispovest o izdaji sa Mateom Car, dok se Jovana Tomić Matora sve vreme lomila i plakala. Ermina nam je priznala da nije za pomirenje ovih takmičarki "Elite", ali nije ni za linč Anite.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita i Matora

Kako je istakla, pažnju bi preusmerila na Anitine i Matorine "takozvane prijatelje".

- Nisam za pomirenje! Nisam ni za linč Anite! Smatram da preteruju sa napadom na Anitu! To je život. Nema opravdanje, ali neće se promeniti činjenica ako je sad svi gazimo! - rekla je Ermina, pa dodala:

- Ovo je priča nimalo naivna, upetljani su mnogi ljuti. Što je po mom mišljenju gore, nego što je Anita uradila. Namere tih ljudi, takozvanih prijatelja... Samo ih čekam. Polako... - poručila je Ermina za Republiku.

Republika

Foto: ATAImages

Ermina, Anita i Sandra

Podsetimo, Anita je u emisiji pričala i o sukobu Ermine i Sandre Rešić na dan venčanja u Crnoj Gori.

To je bila svađa između Sandre i Ermine, oko nekog dečka, ali neću njima da pravim probleme napolju, ja sam ispaštala na kraju, skroz nebitna svađa - rekla je Anita, pa dodala:

- Ne mogu da kažem o kom dečku se radi, nije bio na svadbi. To je meni Ermina rekla da igram rijaliti, ja sam prenosila od jedne do druge, one nisu pričale, koliko se sećam, ne sećam se ni razloga svađe, ali su se svađale oko dečka, jedna drugoj je uzela, ja sam tu ispala, mene je povredilo što se na dan svadbe svađaju, udarila sam glavom o prozor i imala sam modricu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading