"SVEDOČILA BI PROTIV MENE, LJUBOMORNA JE!": Anita ocrnila svoju MAJKU, pa se obratila Matorinoj porodici, Tomićeva se GUŠI U SUZAMA!

Autor:

Zadruga

17.11.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita smatra da je njena majka ljubomorna na to što je radila sve što ona nije mogla!

"SVEDOČILA BI PROTIV MENE, LJUBOMORNA JE!": Anita ocrnila svoju MAJKU, pa se obratila Matorinoj porodici, Tomićeva se GUŠI U SUZAMA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović je šokirala sve svojim priznanjem u emisiji "Pitanja novinara". Naime, ona je navela da je njena majka Angelina ljubomorna na nju, te da je izjavila da će svedočiti na sudu protiv nje, kako bi joj oduzeli sina Alekseja.

- Da li je tvoja majka ljubomorna na mene? - pitao je Tanasijević.

- To sam pričala sa Matorom, kad god sam bila srećna, kao da ima potrebu da to pokvari. Rodila me je sa 17 godina, pa još dva brata moja. Nije imala prilike da živi kao ja. Branila mi je sve, otišla sam na drugu stranu. Rodila sam dete, to dete je imao ko da čuva, mogla sam da izađem i da se sredim. Ona to nije imala. Čak dok sam živela tamo pre "Zadruge", morala sam da dam bratu pare da čuva dete na sat-dva. Ona nije htela da čuva Alekseja. Kad sam bila srećna, htela je to da spreči. Smatram da na neki način jeste ljubomorna - istakla je Anita.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita i Matora

- Ispada da je kivna na tebe što u mladosti radiš stvari koje ona nije mogla - dodao je Darko.

- Niko je nije gledao kao što je mene gledala Jovana ili Stefan u tom trenutku. Takav osećaj smo stekle Jovana i ja. Ona očekuje i da ja odem na kraj sveta da se ponašam kao da živim u toj kući, kao da pijem tu, jedem, trošim struju... Stalno je plakala da nema pare. Ja sam ušla ovde da zaradim nešto, izašla sam sa nulom, ali ja nisam kriva za neke stvari koje su se dešavale... Ja sam se zaposlila nakon porođaja. Moja braća mogu da rade i mogu da joj pomažu više nego što sam ja - rekla je Stanojlovićeva, pa dodala:

- Prelako je prihvatila moju vezu sa ženom. Odmah je tu postojalo nešto... Odmah je to prihvatila. To mi je bilo čudno. Ja sam se plašila da izađem odavde, kako će da me dočeka jer sam sa ženom. Bile su u boljem odnosu Jovana i ona, nego Jovana i ja. Ogovarale me. Kad smo se Jovana i ja svađale, pisala mi je: "Biće ti kriv đavo kad je izgubiš". Rekla mi je da će svedočiti na sudu da mi se oduzme dete, to nije normalno. Kako ja mogu da budem normalna kad se rođena majka tako ponaša prema meni? - govorila je Anita.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora se guši u suzama

- Osećam krivicu zbog Jovaninih roditelja. Ništa im neće značiti moje izvini, mogu da im se izvinjavam do sutra, neće to prihvatiti... Njen brat je rekao da mogu da dovedem Alekseja, da se igra u dvorištu... Baš su me lepo prihvatiti, a ja sam im vratila užasno. Šta mogu da im kažem, osim izvinite - dodala je Stanojlovićeva.

Ovo je potpuno slomilo Matoru, koja je počela da se guši u suzama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading