ISPLIVALA TAJNA I O NJENOJ VEZI S HRVATICOM: Ova bivša zadrugarka se pre Anite zbližila s Mateom, a sad PRETI DA ĆE SE ODREĆI MATORE!

Autor:

Zadruga

15.11.2023

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sandra Rešić iznela sve detalje svog poznanstva sa Stanojlovićkinom ljubavnicom.

ISPLIVALA TAJNA I O NJENOJ VEZI S HRVATICOM: Ova bivša zadrugarka se pre Anite zbližila s Mateom, a sad PRETI DA ĆE SE ODREĆI MATORE!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Ljubavna afera Anite Stanojlović sa Mateom Car zbog koje je Jovana Tomić Matora već danima van sebe, ozbiljno je uzdrmala i njene najbliže među kojima je pevačica Sandra Rešić. Naime, ona se prva našla Jovaninim roditeljima, te na sve načine pokušava da uteši njenu majku, koja i pored svega što se izdešavalo, već ima zdravstvenih problema.

Republika

Foto: Republika TV

Sandra Rešić otvorila dušu, pa otkrila nove detalje o Anitinoj ljubavnici

Rešićka je zbog toga isključiva i tvrdi da će se odreći Matore ukoliko i pomisli da oprosti Aniti prevaru i zaboravi na svu štetu kojim joj je ovim nanela. 

Pevačica je zatim otkrila da Anitinu ljubavnicu zna mnogo duže od nje, te opisala u kakvoj je uopšte ona vezi sa Mateom Car. 

- Na dan Anitine i Matorine svadbe nisam znala da Matea postoji u njihovim životima. Međutim, Matea i ja smo se zapratile negde posle "Zadruge 5". Ona ima puno slika sa devojkom koja opasno svira harmoniku i tu sam videla i nju. Ona mi je onda napisala da sam odlična bila u "Zadruzi" i to je bilo to - ispričala je Sandra u razgovoru za Blic, pa se dalje prisetila:

- Na dan venčanja, mi smo u peškirima, šminkamo se i pravimo frizuru, Matea drži lajv. Anita u tom trenutku okreće meni telefon i kaže mi: "Pozdravlja te Matea" i ja joj kažem: "Veliki pozdrav za Mateu". Pitala sam je u svemu tome otkud ona zna Mateu, pa mi je odgovorila da Matora i ona nju znaju sa Instagrama.

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora je u lošem psihičkom stanju zbog Anitine izdaje

Inače, Rešićku najviše od svega pogađa što se Stanojlovićka u celoj priči pravi luda, te se zbog toga užasava i pri samoj pomisli da bi Tomićka mogla da joj pređe preko svega. 

- Kada je izneta ta informacija Aniti, ona je rekla to se nikad nije desilo. Nisam verovala da tu ima nešto dok mi Matea nije poslala prepiske. Situacija je mnogo gora, nego što je izneto u javnost. Ne mogu samo da pričam o fotografijama na kojima je gola, jer Matea kaže da ih nema, jer joj Anita navodno njih slala u poruci koja nestaje. Ispričala mi je sve detalje tih prepiski, kad su bile, na šta su se odnosile - iznela je Sandra još detalja iz prve ruke, te naglasila: 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Matea Car je obasipala komplimentima Sandru Rešić

- Glavna Anitina odbrana je to da je Matei pisala iz straha da Matea ne objavi neke prethodne poruke. A ja imam skrinšot Mateine poruke u kojoj je lepo pita: "Da li ti meni pišeš iz nekog straha misleći da ću ja ne znam ni ja šta da uradim", Anita joj na to odgovara: "Zaboga ne, zašto bih ti pisala iz straha". Anita laže, jer nije sigurna koliko toga je Matea skrinšotovala. U prepiskama koje sam ja videla to je otvoreno muvanje i odgovaranje na Mateino muvanje.

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović ne pokazuje nikakvo kajanje, samo navaljuje na Matoru da joj oprosoti prevaru

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading