MATEA CAR IMALA UDES: Raskrinkala ljubavnicu uživo na Pinku, pa jedva izvukla živu glavu!

Autor:

Zadruga

11.11.2023

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matea Car je imala saobraćajku, samo dan nakon raskrinkavanja Anite Tomić.

MATEA CAR IMALA UDES: Raskrinkala ljubavnicu uživo na Pinku, pa jedva izvukla živu glavu!

Foto: republika, shutterstock

Matea Car, poznata TikTokerka iz Hrvatske, sinoć je gostovala u popularnoj emisiji "Elita" gde je otkrila sve detalje tajnog dopisivanja sa udatom Anitom Tomić. Ova vest je odjeknula Balkanom i izazvala razne reakcije, a posebno je bila zanimljiva kada se susrela sa Anitinom partnerkom, Jovanom Tomić Matorom. Nakon toga, usledio je raskid između dveju partnerki.

Međutim, Matea se nije zaustavila samo na ovom skandalu, već je postala meta pretnji i uvreda na društvenim mrežama. Danas, dok je boravila u Beogradu, doživela je i saobraćajnu nesreću, ali srećom bez povređenih osoba.

Republika

Foto: Republika.rs, printscreen/RTV Pink

 

 


- "Imala sam manju saobraćajnu nesreću, sudarili smo se ja i čovek ispred mene. Naglo je zakočio, srećom njemu ništa, mi smo slupali ceo branik, ali nema veze, preživećemo i to", rekla je za Pink.rs Matea.

Kada su je novinari pitali da li ovo tumači kao neki negativan znak nakon svega što se dešavalo sinoć, Matea je samo kroz osmeh odgovorila: "Ja ne znam da li je ovo neki negativan znak: 'Beži, ne dolazi, ne pričaj, ćuti', šta je ovo... Ali videćemo, šta bude, biće."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading