RAZVELA JE OD MATORE, PA IZNELA NOV PRLJAV VEŠ O ANITI: Matea Car nastavila da urniše Stanojlovićevu, ima keca u rukavu!

Autor:

Zadruga

11.11.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matea Car je brutalno izvređala Anitu i otkrila da se Stanojlovićeva neće zaustaviti, dok ne dobije ono što želi od Matore.

RAZVELA JE OD MATORE, PA IZNELA NOV PRLJAV VEŠ O ANITI: Matea Car nastavila da urniše Stanojlovićevu, ima keca u rukavu!

Foto: Republika.rs, printscreen/RTV Pink

Popularna TikTokerka, Matea Car, sinoć je imala priliku da se suoči sa Jovanom Tomić Matorom i otkrije joj istinu o odnosu sa Anitom Stanojlović, inače Matorinom suprugom.

Nakon što je Anita sve priznala, što je izazvalo haos na imanju, za medije se oglasila Matea, pa prokomentarisala sinoćnja dešavanja u Eliti:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

 

 

- I dalje osećam ogromnu krivicu, grižu savesti, što me naravno ne pere od onoga šta je napravljeno s moje strane, niti bežim od krivice, ispala sam, kako Ana Spasojević kaže ološ prema Matoroj, ali nećemo zaboraviti da sam ja bila slobodna, a Anita je bila ta koja se udavala - rekla je Matea, a onda prokomentarisala to što je Matora rekla da ni ona ništa nije bolja od Anite, te da su iste.

- Matora ima potpuno pravo da kaže sve loše o meni, ali jednog dana ipak će mi možda biti zahvalna što nije život provela sa osobom koja je na dan svadbe drugoj slala slike i poruke. Anita se sad pokušava oprati od svega. Ali postavljam jedno pitanje, ako sam po Anitinoj priči ja ta koja je nju prva počela muvati, što si uzvratila ako si bila zauzeta, verena i spremna da se udaš - rekla je Matea.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

 

 

- Što se oprostanja tiče, verujem da će Matora pokleknuti na kraju, jer je Anita sposoban emotivni manipulator i vodu lako okreće na svoju vodenicu. Ako je Matoroj imalo stalo i do porodice i do prijatelja, uključiće razum valjda jednom u zivotu - završila je Matea za Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading