OBEZBEĐENJE ODMAH ULETELO U ELITU: Kačavenda POLUDELA, urliče iz petnih žila!

Autor: P. R.

Zadruga

10.11.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda doživela pomračenja uma!

OBEZBEĐENJE ODMAH ULETELO U ELITU: Kačavenda POLUDELA, urliče iz petnih žila!

Foto: ST/Vladimir Lukić, youtube.com/Zadruga Official

Stanje u "Eliti" se danas, po svemu sudeći, ne smiruju, te tako u Beloj kući neprestano eskaliraju razne situacije. Naime, Nikola Jovanović Predsednik došao je do pušionice i tu priliku iskoristio kako bi ušao u žestok verbalni klinč sa Milenom Kačavendom, zbog kojeg je reagovalo i obezbeđenje.

- Nemojte da mi pokazujete srednji prst, kada god prođete kućom, pokazujete mi srednji prst. Došao sam da Vas podsetim da Vam nisam oprostio vređanje majke - rekao je Predsednik.

- Koga boli ku**c kome si ti oprostio?! Ajde, bre, vozi bre! Ne prilazim ti, ne obraćam ti se, vozi psiho - brecnula se Kačavenda.

- Ja Vam govorim kulturno i fino - kazao je Predsednik.

- Ajde ma*š napolje u tim papučama, se**m ti se u brkove! Niko te ne dira, dijabolčino jedna! Ko ti pokazuje srednji prst?! Ne mogu da ga slušam, ne prilazim mu - besnela je Milena u pušionici.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda i Predsednik Elita 7 Zadruga

- Drago mi je što sam ja ovako mlad primer vama, ja nikoga nikada nisam uvredio. Iz mojih usta uvek izlaži kultura, iz Vaših nekultura - rekao je Jovanović.

- Možeš ti da odje**š od ljudi?! Ne želim da te gledam ni da te slušam, je l' razumeš?! Boli me ku**c da te slušam čitav dan! Psiho, idi nađi nekog drugog, pa mu jaši po kičmi - povikala je Milena, dok je obezbeđenje stajalo u pripravnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading