NAJNOVIJI "UDARAC" ZA STANIJU DOBROJEVIĆ: Donosimo SKANDALOZNE prepiske Asmina i Viktorije, bivša zadrugarka uništila starletu!

Autor:

Zadruga

10.11.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Rolerkoster" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U današnjoj emisiji "Rolerkoster" voditeljka Milica Ivanović ugostila je bivšu zadrugarku, Viktoriju Mitrović, čije je poslednje pojavljivanje izazvalo totalnu pometnju. 

Naime, Viki je otkrila da je imala aferu sa bivšim dečkom popularne starlete, Stanije Dobrojević, nakon čega se ona oglasila i najavila tužbu. Međutim, to nije sve.

U našoj emisiji Viktorija je rešila da obelodani sve dokaze i zada starleti novi "udarac", otkrivši da joj je pisao i Asmin Durdžić, koji je za nju imao nepristojnu ponudu.

Republika

Foto: Republika TV

 

- Da, moje gostovanje jeste izazvalo pometnju, ne znam zašto je nju sve to pogodilo, ako to nije istina. Asmin je pisao, da bi se njoj dodvorio, ponudio mi je da mi "reši" tog dečka, da on prestane da me uznemirava, ako se ja javno izvinim Staniji i kažem da sam sve slagala. Dobila sam i chat, gde on pita Staniju da li me je tužila, a ona mu je rekla da će u ponedeljak, ja tužbu ni dan-danas nisam dobila - počela je Viktorija, pa nam pokazala prepiske.

- Ja želim da stavim tačku na tu priču, mislim da je Stanija svim ovim dotakla samo dno, ne znam šta je Asmin želeo da postigne time, da li da se njoj dodvori, ali mora da zna da meni niko nije potreban, imam keca u rukavu i sve rešavam sama - objasnila je ona.

Republika

Foto: Republika TV

 

To nije sve što nam je Viktorija otkrila u današnjoj emisiji - progovorila je u turbulentnoj vezi sa Markom Osmakčićem, pa oplela po njegovoj sadašnjoj izabranici, a onda nam priznala sa kojim poznatim muškarcem je imala dobar "after", koji se završio se*som.

Ona je, takođe, progovorila o zaradi na OnlyFans-u, koji joj je sada glavni izvor prihoda, pa nam se pohvalila novim fotografijama, koje su samo za odabranu publiku, kako ona kaže.

Više o onome što je Viktorija rekla i pokazala, možete pogledati u videu na početku vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mile

11.11.2023 09:07

Viktorija menja priču ali džabe. Nije ona spominjala Admina nego nekog Novakovića. Postoji jasan snimak. Staniju Asmin ne zanima od dolaska iz CG. Nije ga od tada videla, niti će. Svašta pišu, ona je organizovala novii život i ne zanima je ako je Asmin bio sa Viki. Srećno Stanči u novom životu.