TEODORA OSTALA BEZ PRIJATELJICE? Šok reakcija Tamare Đurić na SKANDALE u "Eliti", a Stanija će OVE REČI dobro zapamtiti!

Autor:

Zadruga

10.11.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tamara Đurić bez dlake na jeziku o učesnicima "Elite"!

TEODORA OSTALA BEZ PRIJATELJICE? Šok reakcija Tamare Đurić na SKANDALE u "Eliti", a Stanija će OVE REČI dobro zapamtiti!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official,Printscreen/youtube/@ZadrugaOfficialChannel,printscreen/RTVPink

Stanija, Tamara, Teodora

Starleta i bivša rijaliti učesnica Tamara Đurić poznata je po svom britkom jeziku, a mnoge je zanimalo šta misli o dešavanjima u popularnom rijalitiju "Elita". Tamara se oglasila i progovorila o svojoj prijateljici Teodori Balzak, a potom otkrila šta misli o ljubavnom trouglu bivše suparnice Stanije Dobrojević.

Republika

Foto: Instagram.com

Tamara Đurić

Za Teodoru Balzak si rekla da ti je jedan jedini prijatelj, da možeš, šta bi je posavetovala da može da te čuje u Eliti?

- Iskreno ću ti reći, ovo je sezona rijalitija koju sam najmanje propratila, ali imam favorita Janjuša, malog Uroša i Aneli, njih troje su mi baš interesantni i gledam da uhvatim negde na Jutjubu ili Instagramu njih. Pojačam televiziju samo kad njih vidim, njima dajem prostora da mi humorom ulepšaju dan - izjavila je Tamara.

Misliš da je Milena Kačavenda opasna kao što se predstavlja?

- Ona mi je bila utišana, onako kako izgleda, izgleda mi pristojno, ne znam kako se predstavlja, ali danas se svi nekako čudno predstavljaju - poručila je ona.

Sa Stanijom si zakopala ratne sekire i tom prilikom si izjavila da je porasla i da se ranije družila sa pogrešnim ljudima, da li joj je bio potreban ovaj trouga i javna rasprava sa Aneli?

- Mislim da je Stanija privatno prevazišla, ako je privatno uopšte i bila zainteresovana. Nisam se bavila nekom velikom analizom, ali sigurno joj treba, čim se time bavi. Pretpostavljam da je to trenutno neki šoubiz, koji ljudima treba i donosi lovu. Ona je rijaliti igrač i ako je to njoj zabavno, neka je. Ispratila sam da su se suočile, ali nisam primetila Staniju kao grubu. Generalno ne podržavam te treće osobe u brakovima i u te šerijatske brakove se ne razumem. Ne znam ko je koga j*bao, ko je trebao, nisam ukapirala. Nemam ništa ružno da kažem za Staniju. A taj lik Asmin mi deluje kao neki metalostrugar iz Male Moštanice, koji želi da bude muška starleta. Čak mi je zasmetalo što se u medijima pojavljivao da je oon meni lajkovao slike, pa može svako da mi lajkuje slike. Ja se na Stanijinom mestu u to ne bih mešala - zaključila je starleta za "Svet".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva

Stanija, Asmin i Aneli

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading