STANIJA I ASMIN SLAVE DOLAZAK BEBE: Bogato se počastili, staleta se javno pohvalila! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.11.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta odrešila kesu i počastila se papreno skupom mašinom!

STANIJA I ASMIN SLAVE DOLAZAK BEBE: Bogato se počastili, staleta se javno pohvalila! (FOTO)

Foto: ATA Images, Instagram

U javnosti se uveliko spekuliše o odnosu Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića, s obzirom da je starleta najavila susret, nakon čega se pohvalila novim stanom u Americi, a nedavno je otvorila profil na aplikaciji za upoznavanje, pa nikome nije jasno o čemu se radi.

Dok jedni smatraju da Stanija uživa sa Asminom van Srbije, drugi su ubeđeni da su oni okončali vezu. Međutim, njen novi potez bacio je sve u rebus.

Starleta je pre par dana na svom profilu otvorila glasanje da li da kupi novi besnu mašinu, a već danas je podelila snimke i pohvalila se da je pazarila novu, kako je ona nazvala "bebu" i to drugo u ovoj godini. 

- Bebica konačno u mojim rukama. Ovo mije drugi auto u ovoj godini - napisala jeponosno starleta. 

Nakon što je pratiocima pokazala kako izgleda njena skupocena mašina, otišla je u jedan prestižni restoran da proslavi uspešnu kupovinu, a kako ju je sve vreme neko slikao, na društvenim mrežama se pretpostavlja da je Asmin sa njom i da zajedno uživaju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading